Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Mikroszálas törlőkendők

nézet
Válasszon kategóriát
Gyártók
95 TÉTEL

Mikroszálas kendők: amit tudnia kell

A mikroszálas ablaktörlő kendők puha termékek, melyek rendszerint poliamidot tartalmazó poliészterből készülnek. Az anyag szálainak szerkezete miatt magas nedvszívó képességgel rendelkezik, és még az olajfoltokat is eltávolítja, anélkül, hogy különleges kémiai anyagokra lenne szükség. Ezek a kendők nem hagynak karcolásokat, foltokat, szálakat és nem rojtosodnak.

A mikroszálas ablaktörlő kendők típusai

Az anyag szerkezete alapján kétféle kiegészítő létezik:

  • Nem szőtt. Ezek a szálak összenyomásával készülnek, és sima felületük van. Gyakran olcsók és az üvegfelületek szárítására és fényezésére is megfelelők.
  • Szőtt. Ezek futter anyagból készült kiegészítők, Melyeket univerzálisként kezelnek, nedves tisztításhoz, valamint a nedvesség eltávolításához és fényesítéshez is használhatók.

A katalógusokban különféle autóalkatrészekhez megfelelő kiegészítők találhatók, valamint speciális termékek is az ablakok párásodásának megakadályozására. Az utóbbiak különleges vegyszerekkel vannak átitatva, mely megakadályozza a páraképződést.

A mikroszálas ablaktörlő kendők használata

  1. A gyártó ajánlásainak megfelelően használja a termékeket. Vegye figyelembe a tényt, hogy néhány terméket ne használja együtt tisztítószerekkel.
  2. A kiegészítők lehetnek kézzel vagy mosógépen moshatók kis mennyiségű semleges mosószerrel: alacsony lúgtartalmú vagy színes textíliákhoz való mosószerrel. Fehérítő vagy öblítő használata nem ajánlott, mivel ezek megrongálhatják az anyag szerkezetét.
  3. A kendők szárítógépben vagy a szabadban száríthatók. Ehhez fűtőtestek használata, valamint a kendők vasalása tilos.

AUTODOC: kényelmes vásárlás online

Webáruházunkban gyorsan és kedvező feltételekkel vásárolhat mikroszálas ablaktörlő kendőket, valamint más autóápolási termékeket is. Áraink kellemes meglepetést okoznak majd, számos termékre vonatkozó kedvezményeink pedig segítenek a megtakarításban. Weboldalunk felhasználóbarát felülete és kényelmes megrendelőlapunk segítségével az online vásárlás csak néhány percet vesz igénybe. Legyen az AUTODOC ügyfele még ma, így hasznos kiegészítőket vásárolhat gépkocsijához extra kiadások nélkül.

loader Kérjük, várjon...