Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
84-9745
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
Céginformáció

Igazgatótanács: Sandra Dax, társ-vezérigazgató (co-CEO), Dmitri Zadorojnij, társ-vezérigazgató (co-CEO)
A felügyelőbizottság elnöke: Alexey Kletenkov
Cégnyilvántartás: Amtsgericht Berlin [Berlini Kerületi Bíróság] (Charlottenburg), HRB 247677 B
Adószám: DE260634589
Bejegyzett székhely:
AUTODOC SE
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin
Németország
Telefonszám: +36 1 998 9222
Fax: +49 30 208 478 250
E-mail: [email protected]
Weboldal: www.autodoc.hu

Információk az online vitarendezésről (ODR)

Az Európai Bizottság online vitarendezési (ODR) platformot kínál, amely a következő címen érhető el: https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vállalatunk nem hajlandó és általában nem is köteles részt venni a felhasználói választottbíróság keretében zajló vitarendezési eljárásokban.

Jogi nyilatkozat:

Linkek és hivatkozások

A szerző felelősségi körén kívül eső, harmadik fél weboldalára mutató közvetlen vagy közvetett linkek ("hiperlinkek") esetén a szerző csak akkor vállal felelősséget jogellenes tartalom esetén, ha a szerzőnek tudomása van a tartalomról, és technikailag lehetséges és ésszerű lett volna a felhasználás megakadályozása. A szerző határozottan kijelenti, hogy a hivatkozás létrehozásának időpontjában a hivatkozott oldalakon nem volt azonosítható illegális tartalom. A szerzőnek nincs befolyása a hivatkozott oldalak jelenlegi és jövőbeli arculatára, tartalmára vagy szerzőségére. A szerző ezért kifejezetten elhatárolódik minden olyan linkelt oldal tartalmától, amely a link létrehozása után megváltozik. Ez a nyilatkozat vonatkozik a szerző saját weboldalán elhelyezett linkekre, valamint a szerző által létrehozott vendégkönyvekben, vitafórumokon és levelezőlistákon szereplő harmadik féltől származó bejegyzésekre. Az adott oldalon található illegális, helytelen vagy hiányos tartalmakért, és különösen az ilyen információk felhasználásából vagy fel nem használásából eredő károkért kizárólag a hivatkozott oldal szolgáltatója felelős. Az a személy, aki az ilyen tartalmakhoz vezető linket adja csupán, nem felelős azokért.

Szerzői és védjegyjog

A szerző minden kiadványában törekszik a felhasznált képek, hangfájlok, videók és szövegek szerzői jogainak betartására, vagy a szerző által készített képek, hangfájlok, videók és szövegek használatára, illetve licencmentes képek, hangfájlok, videók és szövegek használatára. A weboldalon említett és harmadik fél által védett valamennyi márkanév és védjegy korlátozás nélkül az alkalmazandó védjegyjogszabályok rendelkezéseinek és az vonatkozó bejegyzett tulajdonosok tulajdonjogának hatálya alá tartozik. Egy védjegy puszta említése nem jelenti azt, hogy azt nem védik harmadik felek jogai! A szerző által készített és közzétett anyagok szerzői joga kizárólag az oldalak szerzőjét illeti meg. Az ilyen képek, hangfájlok, videók vagy szövegek más elektronikus vagy nyomtatott kiadványokban való sokszorosítása vagy felhasználása a szerző kifejezett beleegyezése nélkül tilos.

Jelen jogi nyilatkozat jogi érvényessége

Ez a felelősséget kizáró nyilatkozat annak a weboldalnak a részét képezi, amelyről ez az oldal linkelve volt. Az a tény ha a szöveg egyes részei vagy egyes rendelkezései nem, már nem, vagy nem teljesen jogszerűek, a dokumentum többi részének tartalmát és érvényességét nem érinti.