Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

AUTODOC BÓNUSZPROGRAM

Az AUTODOC rendszeres vásárlóinak még több előnyt kínálunk!

Küldjön megrendelést és bónuszát csupán egy héttel később, forintban kapja meg számlájára!

Bónusz+ HUF
Mi határozza meg, hogy egy megrendelés után mennyi bónusz jár?
A számláján bónuszként jóváírandó összeg megállapításához fordítson figyelmet a „BONUS” felirattal jelölt termékekre. Ezek a termékek biztosan bónusz hozzáadását eredményezik számlájához. Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelés küldése során a bónusz összege módosulhat: a szállítási országtól függően; - abban az esetben, ha a beszállító módosította a termék árát; abban az esetben, ha Ön a megrendelésében szereplő termék(ek)et helyettesítő termékekre cserélte; abban az esetben, ha Ön összegyűjtött bónuszainak felhasználásával fizette ki a megrendelést.
Bónusz
Mikor kapom meg bónuszom?
A bónuszok megrendelése raktárunkból való feladását követő 7 nappal kerülnek számláján jóváírásra. Bónusza összegét AUTODOC személyes fiókában ellenőrizheti.
Hogyan használhatom fel bónusz HUF?
1 bónus HUF 1 HUF-nak felel meg. Gyűjtse bónuszát, és fizesse ki bónuszával következő vásárlása akár 12%-át. A bónuszok bármikor, bármely megrendelésre felhasználhatók! Ez azt jelenti, hogy a bónusz HUF a megvásárlandó termékekre vonatkozó egyéb kedvezményekkel együtt alkalmazhatók. Ehhez megrendeléskor kattintson a „Bónusz felhasználás” gombra a fizetés oldalon, és megrendelése végösszege a számláján rendelkezésre álló bónusz összegével azonnal csökkentésre kerül (a megrendelés végösszegének maximum 12%-áig). A Bónuszprogram jelenlegi általános szerződési feltételei 23.07.2019 lépte hatályba.
 30 nap
Mennyi ideig érvényesek a bónuszok?
A bónuszok jóváírásuk dátumától számítva 30 napig érvényesek. Ha meg szeretné tartani bónusz HUF számláján, csak küldjön egy újabb megrendelést, és az érvényességi idő utolsó megrendelésének dátumától újabb 30 nappal hosszabbodik meg. Ha visszaküldi a terméket, amiért bónuszt kapott, a bónusz bónuszszámlájáról levonásra kerül.
Bónusz
Vannak olyan termékek, amelyekért nem kaphatok bónuszt?
Igen, bizonyos termékek nem hordoznak bónuszt, például az alacsony árral rendelkező termékek vagy egyéb speciális termékek, nagy forgalmú árucikkek, melyekért bónuszt adni technikailag nem lehetséges.
Hogyan használhatom fel bónuszomat, ha autóm nem gyakran hibásodik meg?
Az AUTODOC-nál az autójához nélkülözhetetlen alkatrészek mellett, számos, a mindennapi autóhasználathoz nélkülözhetetlen termék kapható. Lépjen a Kiegészítők részbe, és használja fel bónuszát autóápolási cikkekre, belső kiegészítőkre, vagy válasszon a számos autós készülék közül.
Mi határozza meg a bónusz összegét? Ez befolyásolja az árat?
Vásárlóink már hozzászoktak ahhoz, hogy az AUTODOC az autós termékeket mindig a legalacsonyabb áron és a legjobb akciókkal kínálja. Ezt továbbra is folytatni kívánjuk! Az autóalkatrész beszállítókkal és gyártókkal való aktív együttműködésünknek köszönhetően áraink növelése nélkül tudunk bónuszt adni.
 Ígéret
Vannak a bónuszfelhasználásra vonatkozó korlátozások?
A bónuszok csak a megrendelésében található termékek kifizetésére használhatók fel. Felhívjuk figyelmét, hogy a bónuszok szállítási díjra, biztonságos megrendelésre vagy letétre nem alkalmazhatók. A kedvezményes kuponok bónuszokkal összevontan egy megrendelésben nem használhatók fel. Az áru visszaküldése esetén az adott termék után kapott bónuszok levonásra kerülnek.
7959317
vásárló már használja bónuszát!
Ha kérdése van a bónuszrendszerrel kapcsolatban, küldje el nekünk az alábbi űrlapon:
Küldés