Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

AUTODOC BÓNUSZPROGRAM

Az AUTODOC rendszeres vásárlóinak még több kedvezményt kínálunk!

Adjon le egy rendelést és bónuszát alig egy héttel később forintban kapja meg számlájára!

Bónusz+ HUF
Mi határozza meg, hogy egy megrendelés után mennyi bónusz jár?
A számláján bónuszként jóváírandó összeg megállapításához fordítson figyelmet a „BONUS” felirattal jelölt termékekre. Ezek a termékek biztosan bónusz hozzáadását eredményezik számlájához. Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelés küldése során a bónusz összege módosulhat: a szállítási országtól függően; - abban az esetben, ha a beszállító módosította a termék árát; abban az esetben, ha Ön a megrendelésében szereplő termék(ek)et helyettesítő termékekre cserélte; abban az esetben, ha Ön összegyűjtött bónuszainak felhasználásával fizette ki a megrendelést.
Bónusz
Mikor kapom meg bónuszom?
A bónuszok megrendelése raktárunkból való feladását követő 7 nappal kerülnek számláján jóváírásra. Bónusza összegét AUTODOC személyes fiókában ellenőrizheti.
Hogyan használhatom fel bónusz forintjaimat?
1 bónus HUF 1 HUF-nak felel meg. Gyűjtse bónuszát, és fizesse ki bónuszával következő vásárlása akár 10%-át. A bónuszok bármikor, bármely megrendelésre felhasználhatók! A felhasználásukhoz rendeléskor kattintson a „Bónusz felhasználás” gombra a fizetés oldalon, és rendelése végösszegéből a számláján rendelkezésre álló bónuszok összege azonnal levonódik. (a megrendelés végösszegének maximum 10%-ig). A Bónuszprogram jelenlegi általános szerződési feltételei 2019.07.23-án léptek hatályba.
 30 nap
Mennyi ideig érvényesek a bónuszok?
A bónuszok jóváírásuk dátumától számítva 30 napig érvényesek. Ha meg szeretné tartani bónusz forintjait a számláján, csak adjon le újabb rendelést, és az érvényességi idő az utolsó rendelésének dátumától újabb 30 nappal meghosszabbodik Ha visszaküld egy terméket, amiért bónuszt kapott, a bónusz a számlájáról levonásra kerül.
Bónusz
Vannak olyan termékek, amelyekért nem jár bónusz?
Igen, egyes termékek után nem jár bónusz. Ide tartoznak például az alacsony árfekvésű termékek és az egyéb speciális termékek, úgy mint, a nagy forgalmú árucikkek, amelyekért bónuszt adni technikailag nem lehetséges.
Hogyan használhatom fel bónuszaimat, ha autóm csak ritkán hibásodik meg?
Az AUTODOC-nál az autójához szükséges alkatrészek mellett, számos, a mindennapi autóhasználathoz nélkülözhetetlen termék kapható. Lépjen be a Kiegészítők menőpontba, és használja fel bónuszait autóápolási cikkek, vagy belső kiegészítők vásárlására, vagy válasszon a számos autós készülék közül.
Mi határozza meg a bónusz összegét? Ez befolyásolja az árat?
Vásárlóink már hozzászoktak ahhoz, hogy az AUTODOC az autós termékeket mindig a legalacsonyabb áron és a legjobb akciókkal kínálja. Ezt továbbra is folytatni kívánjuk! Az autóalkatrész beszállítókkal és gyártókkal való aktív együttműködésünknek köszönhetően áraink növelése nélkül tudunk bónuszt adni.
 Ígéret
Vannak a bónuszfelhasználásra vonatkozó korlátozások?
A bónuszok csak a rendelésben található termékek árának kifizetésére használhatók fel. Felhívjuk figyelmét, hogy a bónuszok a szállítási díj, a Biztonságos rendelés opció vagy a letéti díj kifizetésénél nem válthatók be. Egyazon rendelés kifizetésénél a kedvezményes kuponok és a bónuszok nem összevonhatók. Az áru visszaküldése esetén a termék után kapott bónuszok levonásra kerülnek bónusz számlájáról.
13972981
vásárló már használja bónusz pontjait!
HA KÉRDÉSE VAN A BÓNUSZRENDSZERREL KAPCSOLATBAN, ÍRJA MEG NEKÜNK AZ ALÁBBI ŰRLAPON:
Küldés