Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
nézet
Gyártók
500 TÉTEL

Az autószőnyegek megvédik a gépkocsi padlóját a szennyeződésektől és a nedvességtől, valamint jelentős megkönnyítik a tisztítást is. Ezenkívül az utastér hangsúlyos pontjává is válhatnak.

Az autószőnyegek fajtái

Anyag alapján:

  • Gumi. Ezek a termékek védenek a szennyeződéstől és a nedvességtől is. Olcsók, tartósak és hosszan használhatók.
  • Poliuretán. Ezek a praktikus és könnyű kiegészítők hasonlóan néznek ki, mint a gumiból készült szőnyegek. Rugalmasságukat, fagyállóságukat érdemes kiemelni, így az áruk is magasabb.
  • Textil. Kopásálló, szintetikus anyagból készült kiegészítők, gumírozott alsó résszel. Fő előnyük a színválaszték; hátrányuk, hogy viszonylag bonyolultan tisztíthatók.
  • Papír. Ezek egyszerhasználatos, gyors nedvszívóképességgel rendelkező termékek. Az autó rövidtávú használata esetén megóvják a padlót a szennyeződésektől.

Vannak univerzális és bizonyos autómodellekhez készült autószőnyegek. Az elsők különféle gépkocsikba megfelelők, de nem fedik be a padló teljes felületét. A második csoportba tartozó szőnyegek kifejezetten egy bizonyos gépkocsitípushoz és modellhez készülnek, pontosan illeszkednek az utastér kontúrjához, és rés nélküli fedést biztosítanak. Néhány kiegészítő nyomószegecsekkel, csatokkal, akasztókkal, csúszásgátló tüskékkel és más, a padlóhoz való biztonságos rögzítést biztosító kiegészítőkkel készül.

Általában a kiegészítők az oldalaik magasságában térnek el egymástól, ami 1-4 cm lehet. Ezt a paramétert figyelembe kell venni a termék kiválasztásánál. A magas oldalak jobban védik a padlót a víztől és a szennyeződésektől, de néhány modell akadályozza a vezetőt a pedálok lenyomásában.

Tippek az autószőnyegek használatára

  1. A gumi és poliuretán termékek meleg vízzel egyszerűen tisztíthatók, komolyabb szennyeződés esetén ezekhez speciális tisztítószer használható.
  2. A textil szőnyegek kefékkel és háztartási porszívókkal könnyen tisztíthatók. Nem ajánlott ütni a textil termékeket, mert ez megrongálhatja azokat. Makacs foltok esetén az ilyen termékekhez készült tisztítószerek használata ajánlott.
  3. A szőnyegeket teljesen függőleges helyzetben, felakasztva kell szárítani, hogy a víz kicsepeghessen. Kicsavarásuk nem ajánlott, mert ez roncsolhatja az anyagot.

AUTODOC: kényelmes vásárlás online

Amennyiben kényelmesen szeretne autószőnyegeket vásárolni, egyszerűen regisztráljon webáruházunkban. Felhasználóbarát katalógust készítettünk, melyben a termékek könnyen megtalálhatók. Ha kérdése van, fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz. Munkatársaink online vagy telefonon lesznek segítségére, tájékoztatják akcióinkról, és szükség esetén segítenek a termék kiválasztásában is. Legyen az ügyfelünk, és élvezze az elsőosztályú kiszolgálás előnyeit!

loader Kérjük, várjon...