Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
nézet
Válasszon kategóriát
Gyártók
500 TÉTEL

Az autóüléshuzat rendelés kitűnő módja az autó utastér megújításának, illetve védi is az ülések kárpitját a sérülésektől és a szennyeződésektől. Amennyiben az üléshuzat elkopik, vagy csak meg szeretné újítani az utastér kinézetét - könnyen kicserélhető.

Az autó üléshuzat típusai

A gyártók különféle anyagokat használnak. Például ezek lehetnek:

  • Bőr. Ez luxus kinézetet kölcsönöz az autónak, és tökéletesen illik az utastérbe. Ugyanakkor nem kíván bonyolult ápolást. A szennyeződés általában egy nedves ruhával egyszerűen eltávolítható. A műbőrből készült üléshuzatok a legkeresettebbek - ezek ára kedvezőbb, mint a valódi bőrből készült termékeké. Ugyanakkor a bőrből készült termékek meleg időben nagyon felmelegednek, ami kényelmetlen lehet; Illetve hidegben nagyon lehűlnek.
  • Textil. A textil huzatok széles színválasztékban kaphatók Ezek közül számos termék könnyen mosható és tartós, illetve kényelmesen használható.
  • Szőrme. Ez puha, és kellemes tapintású anyag. Rendszeres ápolást igényel: ki kell rázni és kefélni. Műszőrme autós üléshuzat is vásárolható. Ezek kinézete hatásos, ugyanakkor a természetes szőrmékkel összevetve olcsók.

A kivágott autós üléshuzatok állhatnak egy darabból, vagy számos külön részből. Ha webáruházban vásárol, figyeljen a kiegészítő funkciókra is. Ezek lehetnek:

  • Masszírozó hatás. Ez a beépített rezgő elemek segítségével lehetséges.
  • Fűtés. Néhány modellen a hőmérséklet szabályozására szolgáló gomb található.

A gyártók univerzális kiegészítőket, illetve kifejezetten bizonyos modellekhez készült termékeket is kínálnak. Az utóbbi tökéletesen illik a gépkocsi ülésére.

Tippek az autó üléshuzatok használatára

  1. Sok esetben az üléshuzat felszereléséhez ki kell szerelnie az ülést az utastérből. A kiszerelést kizárólag lekapcsolt gyújtás mellett végezze.
  2. A bőr kiegészítőket ne hideg időben helyezze fel - ilyenkor elvesztik rugalmasságuk és könnyen megsérülhetnek.
  3. A tisztításnál figyelembe kell venni az adott anyag jellemzőit és a gyártó utasításait. Jobb, ha a bőrt különleges termékekkel ápolja. A textil termékek rendszerint mosógépben moshatók, ebben az esetben tartsa be a gyártó által ajánlott mosási hőmérsékletet. Ugyanakkor poliuretán habos termékek esetén a kézi mosás ajánlott. A szőrme esetében vegytisztítás javasolt.

AutoDoc: kényelmes vásárlás online

Itt bármikor vásárolhat autós kiegészítőket, többek között üléshuzatokat, csúszásgátló szőnyeg, és autótisztításhoz való kendőket is. Nézze meg most katalógusunk! Elképzelhető, hogy az Önnek kellő termék ma kedvezménnyel kapható. Siessen, vásároljon kedvezően, online!

loader Kérjük, várjon...