Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
nézet
Gyártók
410 TÉTEL

Az autós légfrissítők a gépjármű utasterében lévő kellemetlen szagok megszüntetésére szolgálnak. Könnyen használhatók, és nem foglalnak el túl sok helyet.

Az autós légfrissítők típusai

Az aromatikus anyag jellegétől függően többféle fajtája van az ilyen típusú termékeknek. Az alábbiak a leggyakoribbak:

  • Illatanyaggal átitatott kartonpapír elemek. Ezek általában a belső visszapillantó tükörre felakasztva használatosak. A fő előnyük az alacsony ár.
  • Folyadék. Ezek olyan illatosító anyaggal feltöltött tartályok, amelyeket a szellőzőnyílásokra rögzítve használatosak. Tartósabbak, mint a illatanyaggal átitatott autós illatosítók.
  • Granulátum. Általában tasakos kiszerelésben kerülnek értékesítésre. A fűtő rácsára vagy a visszapillantó tükörre lehet felhelyezni őket. A fő előnyük a hosszú élettartam.
  • Gél. Zselé-szerű anyagot tartalmazó tégelyek. Felhelyezhetők a műszerfalra, vagy például az ülések alá is tehetők. Mivel a gél állaga eléggé sűrű, ezért nem folynak ki a tégelyből. Az esetek döntő többségében tartósabbak, mint a folyékony változatok.
  • Elektromos. Ebben az kategóriában az emberi szervezetre jótékony hatású ionizáló készülékek tartoznak. A szivargyújtóról vagy elemeről működtethetők.

Ezek az autós kiegészítők a működési elv tekintetében is eltérnek egymástól. Egyes típusaik megkötik a kellemetlen szagokat, míg mások csak elfedik a kellemetlen szagokat valamilyen kellemes illat kibocsátásával.

Hasznos tippek autós légfrissítők használathoz

  1. Mindig olvassa el a gyártói használati útmutató, és tartsa be az abban leírtakat. Például bizony termékek csak egy adott pozícióban működnek megfelelően. Egyes légfrissítők dizájnja az illat kibocsátás intenzitásának szabályozását is lehetővé teszi.
  2. A kiegészítő behelyezését követően alaposan mossa meg a kezét szappanos vízzel.
  3. Fokozott óvatossággal járjon el, amikor gyermekek is tartózkodnak az utastérben. Ne engedje, hogy megkóstolják az illatosított gélt, folyadékot, vagy granulátumot.

AUTODOC: kényelmes online vásárlás

Az online áruházunk kínálatában hatalmas választék található kiváló minőségű autós kellékekből, kiegészítőkből is. Tőlünk rendekívül kedvező feltételekkel vásárolhat autós légfrissítőket és egyéb termékeket. Az áraink megfizethetők, és rendszeres jelleggel különböző promóciókat is tartunk. Tőlünk olcsón vásárolhatók csúcsminőségű termékek is - győződjön meg róla a saját szemével! Tartozzon ön is az AUTODOC ügyfelei közé már ma, hogy olcsón juthasson hozzá mindenhez, amire csak szüksége lehet.

loader Kérjük, várjon...