Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
nézet
Válasszon kategóriát
Gyártók
325 TÉTEL

A rendszámtábla keretek biztonságosan rögzítik a rendszámtáblákat, így csökkentik ezek elvesztésének vagy lopásának kockázatát. Ezenkívül a kiegészítőket díszítésként is használják, és vannak olyanok is, melyek védenek a napfénytől, a nedvességtől, a szennyeződésektől stb.

A rendszámtábla keretek típusai

Anyag alapján:

  • Műanyag. Ezek rugalmas és kis súlyú termékek. Rendszerint polisztirolból, polipropilénből vagy polikarbonátból készülnek. Ezek az eszközök ellenállók az alacsony hőmérséklettel, a savakkal és a lúgokkal szemben. A műanyag modellek gyorsan felszerelhetők és olcsók is.
  • Fém. Ezek megbízhat és ütésálló termékek. Rendszerint acélból és alumíniumból készülnek, Krómozott felületük is lehet, ami −40 – +80 °С-os hőmérséklet tartományban megfelelően használható.
  • Szilikon. Ezek rugalmas kiegészítők, melyek fémből készült, szilikonnal bevont elemek. Ellenállók a vegyszerekkel szemben. Szorosan illeszkednek a lökhárítóhoz, nem tágulnak a használat során és nem fakulnak ki a napon.

Felépítés alapján:

  • Beépítve a rendszámtáblába. A rendszámtábla a kerethez számos önfúró csavarral kapcsolódik. Az ilyen modellek különlegessége a kedvező ár, de beszerelésük speciális szerszámokat igényel.
  • Házból és fedélből álló autós kiegészítők. Az első alkatrész csavarokkal kerül rögzítésre, a második pedig a meglévő hornyokba van beszerelve. A fedelet speciális rugós klip rögzíti.

Sok modell díszített, például lehet ezeken márkajelzés, szöveg, matrica, erezet stb. Ezenkívül a katalógusokban parkolásnál hasznos toltatókamerával felszerelt modellek is találhatók. A beépített lámpával rendelkező kiegészítők is keresettek.

Hasznos tippek a rendszámtábla keretek használatához

  1. Felszerelésnél kövesse a gyártó utasításait. Legyen óvatos, ne sértse meg az autó festését. Ne feledje, hogy a rögzítések és a tartozék nem fedheti le a rendszámtáblán látható azonosítót.
  2. A felszereléshez használjon csavarhúzót és megfelelő rögzítőket, hacsak az utasítás szerint nincs más szerszámokra szükség. A rendszámtáblák általában rögzítőkkel együtt kaphatók.
  3. Ha a rögzítők hamarabb elkopnak, mint a keret, cserélje ki ezeket. Sok gyártó pót rögzítőkészletet is kínál.

AutoDoc: kényelmes vásárlás online

Webáruházunkban a neves gyártók rendszámtábla kereteit gond nélkül vásárolhatja meg. Weboldalunkon vagy mobil alkalmazásunkon online megtekintheti választékunkat, árainkat és aktuális akcióinkat - és megrendelését a lehető leghamarabb szállítjuk a megadott címre.

loader Kérjük, várjon...