• WEBÁRUHÁZ
  • CLUB
Próbálja ki a prémium fiókot
0
Garázsom
Jármű hozzáadása
0
TÉTEL #79-8009
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Fizetés

Bankkártyás fizetés:

Miután kiválasztotta a bankkártyás fizetési módot, kattintson a Rendelés megerősítése gombra. A rendszer egy biztonságos oldalra irányítja át, ahol kiválaszthatja a bankkártya típusát, megadhatja annak adatait, és jóváhagyhatja a fizetést. A kártya megterhelése a vásárlás befejezése után történik.

PayPal:

A PayPal-on keresztül történő fizetéshez regisztrálnia kell, és fiókkal kell rendelkeznie ebben a fizetési rendszerben. A PayPal-fiókjához való hozzáféréshez kattintson a megfelelő gombra a pénztár utolsó lépésénél a kosárban. A pénz perceken belül a számlánkon lesz. PayPal-on keresztül történő fizetés esetén nincs további díj.

Banki átutalás:

Ha ezt a fizetési módot választja, utalja át az összeget a cég bankszámlájára akár a bankfiókon, akár a bank weboldalán/alkalmazásán keresztül. A cég adatait a rendelés leadása után e-mailben elküldjük Önnek. Fizetési hivatkozásként a rendelésszámot kell megadnia. Rendelését azután küldjük el Önnek, hogy a pénz jóváírásra került a számlánkon. Ez a folyamat 2-5 munkanapot vehet igénybe (banktól függően).