• WEBÁRUHÁZ
  • CLUB
Próbálja ki a prémium fiókot
0
Garázsom
Jármű hozzáadása
0
TÉTEL #52-3863
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Pirelli: Szépség és intelligencia

Az olasz gyártó gumiabroncsai már régóta a csúcstechnológia és a modern dizájn ötvözetei. 2017-ben a Genfi Autószalon látogatói egyszerre 2 újdonságot csodálhattak meg.

Innovatív gumiabroncsok színes oldalfalakkal

A Pirelli 2011 óta látja el színkóddal gumiabroncsait: narancssárga, kék, piros, sárga, ezüst és fehér betűk és csíkok jelzik a gumiabroncs típusát és a gumikeverék összetételét. Ugyanakkor, eredetileg ezeket a gumiabroncsokat csak Forma 1-es autókra szerelték fel. Most a termék, ami a versenypályákon már népszerűvé vált, megjelenik a közutakon is. Az új gumiabroncsokon különleges védőréteg található, ami segít megőrizni fényes színűket teljes élettartamuk során.

A színes gumiabroncsok gyártásával a Pirelli a luxusautó tulajdonosoknak lehetőséget ad arra, hogy még egyedibbé tegyék gépkocsijukat. Genfben az új gumiabroncsokat négy színben mutatták be - piros, fehér, sárga és ezüst; ezek lesznek az új P Zero és Winter Sottorezero termékcsaládok alapszínei. Ugyanakkor, felár ellenében, a vásárlók további 3.000 árnyalat közül választhatnak. Az első színes abroncsok előreláthatólag júniusban lesznek a kereskedésekben, de már ma is előrendelhetők.

Pirelli Connesso: több technológia a több információért

A Pirelli-nek nem csupán a vezető egyéniségének hangsúlyozása fontos, a vásárló kényelme és biztonsága is prioritás. A Genfben bemutatott Pirelli Connesso technológia lehetővé teszi, hogy a vezető ellenőrizze az olyan fontos paramétereket, mint a nyomás, a hőmérséklet, a futófelület kopás, a statikus függőleges terhelés és a megtett kilométer. Ezeket az adatokat mind a gumiabroncs oldalába beépített érzékelő gyűjti és továbbítja a Pirelli Cloud szolgáltatásba. Az alkalmazás ezt követően tájékoztatja a vezetőt, ha a gumiabroncsot fel kell fújni vagy cserélni szükséges, segít szervízt találni, és még az új gumiabroncs rendelését is felajánlja.

Az új technológia, ahogy a színes oldalfalak, most csak két gumiabroncs modell esetében lesznek elérhetők: P Zero és Winter Sottozero. Előreláthatólag az USA-ban ezen a nyáron, Európában és a Távol-Keleten pedig az év későbbi részében lesznek kaphatók.

Népszerű bejegyzések

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Legfrissebb híreinkhez és tippjeinkhez kérjük, adja meg e-mail címét: