1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

A Volkswagen már
nem fejleszt
belsőégésű
motorokat

Iratkozzon fel
HÍRLEVELÜNKRE

Legfrissebb híreinkhez és tippjeinkhez kérjük, adja meg e-mail címét:

Az elektromos járművek növekvő népszerűségének köszönhetően egyre több autógyártó határoz úgy, hogy befejezi a hagyományos belsőégésű motorok gyártását. A német vállalat sem kivétel. Michael Jost, a Volkswagen stratégiai vezetője azt nyilatkozta, hogy a vállalat úgy határozott, teljesen felhagy a környezetszennyező motorok fejlesztésével és használatával. Elmondása szerint ezt a radikális lépést azért hozta az autógyár, mert célja a globális felmelegedés megállítása.

Ugyanakkor, az elektromos autókra való átállás fokozatosan történik majd. Jelenleg a cég mérnökei folytatják a munkát a benzin- és dízelmotorok legutolsó generációján, melyek bevezetését 2026-ra tervezik. Ezután minden erőfeszítés a MEB és PPE platformok fejlesztésére és korszerűsítésére irányul majd, melyeket az elektromos autók bázisaként tervezik használni.

A következő 5 évben a vállalat nagy összeget, több mint 50 milliárd dollárt tervez félretenni az ICE járművek gyártásáról az elektromos gépkocsik és önvezető rendszerek gyártására való átállásra. A VW csoport várhatóan 2030-ra vezeti be a teljes modellválaszték elektromosan is, vagy teljes mértékben elektromosan működő változatait. A folyamat során nem csupán a személygépkocsik, de a teherautók és a motorkerékpárok is elektromos motorral kerülnek majd felszerelésre.

Ugyanakkor, a belsőégésű motorokat korlátozott számban még 2050 után is gyártják majd - főképpen a nem megfelelő töltési infrastruktúrával rendelkező országok piacaira. Ezeket az autókat a régi alaplemezekre építik majd.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Féktárcsa
Alkatrész + Gyártók Olajszűrő STARK
Alkatrész + Autógyártó Gyújtógyertya FORD C-MAX
Alkatrész + cikkszám Törlőlapát SKWIB-0940091
cikkszám SKWIB-0940117
cikkszám + Gyártók 298W0026 RIDEX
OEN 1077150
OEN + Gyártók 1077153 STARK
loader Kérjük, várjon...