Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
37-6678
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 225/50 R17

Gyártók
Kiváló minőségű 700 225/50 R17 Gumi!
Elem per oldal:

A 225/50 R17 személyautó gumiabroncsokat gyárilag olyan gépjárművekkel szerelik fel, mint az Acura TSX, Audi A5, BMW 3-as széria, Peugeot 607 és egyéb népszerű modellek. Számos gépjármű márkával kompatbilisek: például  Cadillac, Ford, Honda, és Hyundai. A rajtuk lévő jelölések a következőket jelentik: a 225 a profil szélesség milliméterben megadva, az 50 a magasság-szélesség százalékos aránya, a 17 pedig a kerékpánt átmérő collban megadva.

Előnyök

A kisebb átmérőjű gumiabroncsokhoz képest az alábbi előnyeik vannak:

  • Manőverezéskor jobb reakció a kormányzási mozdulatokra. A relatíve alacsony profil stabilan tartja a gépjárművet manőverezéskor, és emellett a a gumiabroncsok kevésbé deformálódnak el.
  • A gépjármű nagy sebességgel történő működtetésének biztosítása. A gumiabroncsok kiváló tapadása megfelelő biztonsági szintet nyújt.
  • Csökkentett fékút száraz és nedves aszfalton is. Ez a gumiabroncsok útfelülettel való megnövelt méretű érintkezési felületének köszönhető, amikor is szélesebb autógumikat használnak a sztenderdek helyet

Ilyen méretű gumiabroncsok számos márka kínálatában megtalálhatók: Zeta, Insa Turbo, Barum, Kumho, Gislaved, Debica, Laufenn, Falken, General, Sava, stb.

Autodoc.hu - 225/50 R17 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Az online áruházunkból gyorsan és olcsón vásárolhat kiváló minőségű gumiabroncsokat is. Az Autodoc.hu weboldalán a termékkártya az adott termék legfontosabb jellemzőit tartalmazza, ezért a kívánt paraméterekkel rendelkező termék kiválasztása csuán minimális időt vesz igénybe. A megfizethető árainknak köszönhetően rendkívül alacsony áron vásárolhat tőlünk kiváló minőségű 225/50 R17 személyautó gumiabroncsokat. Emellett rendszeresen vannak nálunk promóciók is, amelyek időtartama alatt pénz spórolhat. Amennyiben részletes információkra van szüksége az általunk forgalmazott komponensek kapcsán, kérjük vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunk szakembereivel online chat-en. Kollégáink mindig örömmel állnak az ön rendelkezésre.