Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
83-5047
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 18 hüvelyk

Gyártók
Kiváló minőségű 700 Autógumi 18 hüvelyk!
Elem per oldal:

A személyautókhoz készült 18 colos gumiabroncsokat általában azok a gépjármű tulajdonosok választják, akik a szeretnek gyorsan, nagy sebességgel vezetni. Az ilyen típusú gumiabroncsok jelentős mértékben hozzájárulnak a gépjármű biztonságos üzemeltetéséhez. Általában sporautókat és a reprezentatív osztályba tartozó autókat szerelik fel velük.

Előnyök

Ezt a gumiabroncs kategóriát az alacsony profilú autógumik uralják. A legtöbbjük esetében a magasság-szélesség arány kevesebb, mint 55%, az egyik legnépszerűbb méret változata a 225/40 R18, amelynél az első szám a szélességet jelzi, a második a szélesség-magasság százalékos arányát. A 18 colos személyautó  gumiabroncsok az alábbiak terén térnek el a kisebb átmérőjűektől:

  • a gépjármű stabilan tartása manőverezéskor;
  • száraz útfelületen rövidebb fékút;
  • rövidebb válaszidő a kormányzási parancsokra.

Számos márka kínálatában megtalálhatók az ilyen típusú gumiabroncsok: például Pirelli, Continental, Dunlop, Vredestein, Aplus, Goodyear, Rotalla, Tristar.

Autodoc.hu: 18 colos személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha az okostelefonjával vagy a táblagépével szeretne vásárolni, akkor telepítse az Autodoc.hu online áruházának mobil alkalmazását, amivel bárhonnan könnyedén ledhatja a rendelését, és minden szükséges komponenst beszerezhet. Amennyiben segítségre lenne szüksége a gépjárműve műszaki jellemezőihez, és az ön által preferált vezetési stílushoz tökéletesen megfelelő gumiabroncsok kiválasztásához, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunk szakembereivel telefonon, vagy online chat-en. Cégünk kollégái minden örömmel adnak felvilágosítást önnek az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban. Érdemes a hírlevelünkre is feliratkozni, így mindig értesíteni tudjuk önt az éppen aktuális promóciókról is.