Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
72-0101
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 17 hüvelyk

Gyártók
Kiváló minőségű 700 Autógumi 17 hüvelyk!
Elem per oldal:

A személyautókhoz készült 17 colos gumiabroncsokat számos gépjármű gyártó használja sztenderd gumiabroncsként. Például az Audi AG, a Subaru Corporation, és a Ford Motor Company. Ezeket a gumiabroncsokat gyakran sportautóknális használják.

Előnyök

A gumiabroncsok műszaki jellemző elsősorban a szélességüktől és a magasságuktól függ. Ennek a gumiabroncs lehet:

  • Keskenyek. Az ilyen típusú gumiabroncsok esetében minimális mértékű a vízenfutás kockázata. A másik előnyük a viszonylag alacsony gördülési ellenállás, ami pozitív hatással van az üzemanyag hatékonyságra. Emellett a keskeny kialakítású téli gumiabroncsok sokkal stabilabbak csúszös felületeken.
  • Széles. Az ilyen típusú gumiabroncsok manőverezéskor stabilan tartják a gépjárművet és csökkentik a fékutat. Ez a megnövelt érintkezési felületüknek köszönhető.
  • Magas. Ez a dizájn jelentősen megnöveli a gumiabroncsok csillapító tulajdonságait, és csökkenti a felfüggesztés részét képező alkatrészek tönkremenetelét.
  • Alacsony. A fékteljesítmény és a kormányozhatóság megnövelt mértékű az esetükben, ami nagy sebességgel történő használatkor pozitív hatással van a biztonságra. A gépjármű tulajdonosok gyakran azért cserélik le a sztenderd kisebb átmérőjű gumikat 17 colos személyautó gumiabroncsokra, hogy kihangsúlyozzák az autó sportos jellegét.

Ilyen típusú gumiabroncsokszámos márka kínálatában megtalálhatók: Tristar, Goodride, Wanli, Linglong, Rotalla, Nankang, Sunny, Sonar, King Meiler

Autodoc.hu: 17 colos személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha kedvező feltételekkel akar  vásárolni, akkor keresse fel az online áruházunkat. Az Autodoc.hu egyebek mellett az alábbiakat nyújtja önnek:

  • széles választák különböző gumiabroncsokból. Könnyen kiválaszthatja a gépjárműve műszaki jellemzőihez, és használati körülményeihez tökéletesen megfelelő termékeket.
  • Számos mód pénz spórolásra. Az áraink megfizethetők, és rendszeresen vannak nálünk különböző promóciók is.
  • Professzionális segítségnyújtás. Ha bármilyen jellegű kérdése merülne fel a termékekkel kapcsolatban, online módon bármikor felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunk szakembereivel.