Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
77-1365
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 225/45 R17

Gyártók
Kiváló minőségű 700 225/45 R17 Gumi!
Elem per oldal:

A 225/45 R17 személyautó gumiabroncsok a következő jellemzőkkel rendelkeznek. profil szélessége 225, magasság-szélesség aránya 45%, és a kerékpánt átmérő 17 colos. Az ilyen típusú gumiabroncsok azon gépjármű tulajdonosok körében népszerűek, akik a sportos vezetési stílust kedvelik. Kerékcserék alkalmával gyakran a kisebb átmőrjű gumabroncsok helyett inkább ezekkel szerelik fel a gépjárműveket.

Előnyök

  • Kopásállóság. A mgerősített váz megnöveli a gumiabroncsok élettartamát és meggátolja, hogy használat közben eldeformálódjanak. 
  • Magas sebesség index. Átlagosan a nyári autógumik megengedett maximális sebessége 240-300 km/h közötti. A téli autógumiké pedig 160-200 km/h között. 
  • Megnövelt érintkezési felület. Csökkenti a féktávot és jó tapadást biztosít száraz aszfalton. 
  • A gépjármű iránystabilitásának fenntartása. Az erős oldalsó zónák magas szintű merevséget biztosítanak manőverezés közben. Emellett gyors és pontos reagálást biztosítanak a kormányzási parancsokra.

Számos gyártó katalógusában találhatók meg ilyen paraméterekkel rendelkező kiváló minőségű gumiabroncsok. A legnépszerűbb márkák a következők: Zeta, Star Performer, Insa Turbo, Seiberling, Matador, Gislaved, Barum, Kumho, Continental, és  a Hankook.

Autodoc.hu -  225/45 R17 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha minél gyorsabban be szeretne szerezni megfelelő áron olyan gumiabroncsokat,amelyek minden téren maximálisan megfelelnek a gépjárműve műszaki jellemzőinek, akkor keresse fel az online áruházunkat. Nálunk széles választékot talál a különféle márkájú, kiváló minőségű termékekből, és olcsón, gyorsan vásárolhat  225/45 R17 személyautó gumiabroncsokat is. Adja le a rendelését nálunk, és így ön is meggyőződhet az online vásárlás nyújtotta előnyökről.