Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
75-6453
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 16 hüvelyk

Gyártók
Kiváló minőségű 700 Autógumi 16 hüvelyk!
Elem per oldal:

A személyautókhoz készült 16 colos gumiabroncsok a kompakt kialakítású és a közepes méretű gépjárművek alapszereletségének részét képezhetik. Emellett tuningolási célokra is gyakran használatosak. Ezen gumiabroncsok a sztenderd 15 colos és 14 colos gumik helyettesítésére is használhatók, hacsak a gyártó ezt nem tiltja. 

Előnyök

  • Megfizethető ár. Rendszerint az ilyen autógumik ára alacsonyabb mint a 17 colos vagy nagyobb gumiabroncsoké. 
  • Biztonság manőverezéskor. Ez a gumiabroncs megnövelt érintkezési felületének köszönhető.
  • Rövid fékút nedves és száraz felületű úton is. Bizonyos esetekben a fékteljesítmény még a nagyobb átmérőjű gumiabroncsonkénál is jobb.
  • Kisebb mértékű terhelés éri az autó felfüggesztési alkatrészeit. Ez a gumiabroncs kisebb súlyának köszönhető 
  • Magas kényelmi szint. Számos gépjármű tulajdonos azért vásárol 16 colos személyautó gumiabroncsokat, mivel magasabb kényelmi szintet nyújtanak, és szinte maradéktalanul elnyelik a vibrációkat.
  • Üzemanyag hatékonyság. Mivel a nagyobb átmérőjű változatokhoz képeset ezek a gumiabroncsok könnyebbek, ezért a kerekek megforgatás nem igény túl sok energiát.

Az ebbe a kategóriába sorolható termékeket a következő márkanevek alatt forgalmazzák: Linglong, Sunny, Torque, Nankang, Rotalla, King Meiler, Goodride, Duraturn, Tristar.

Autodoc.hu: 16 colos személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha olcsón szeretne felső kategóriás gumiabroncsokat vásárolni, akkor regisztráljon az online áruházunkban. Rendszeresen vannak nálunk különböző promóciók, amelyek révén kedvező áron vásárolhat kiváló minőségű termékeket. Ha az Autodoc.hu munkaidejével vagy a gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatban további információkra van szüksége, vegye fel online chat-en a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk szakembereivel. Kollégáink mindig boldogan állnak a rendelkezésére, és minden fontos információval ellátják önt.