Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
62-0762
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 185/65 R15

Gyártók
Kiváló minőségű 700 185/65 R15 Gumi!
Elem per oldal:

A 185/65 R15 személyautó gumiabroncsokkal olyan gépjármű modelleket szerelnek fel, mint például a Volvo V70 és V40, a Renault Logan és Megane, és egyéb népszerű modelleket. A gumin található jelölések a következők: a 185 a profil szélessége milliméterben megadva, a 65 magasság-szélesség százalékos aránya, a 15 pedig a kerékpánt átmérő collban megadva. A téli gumiabroncsok gyakran ezekkel a paraméterekkel rendelkeznek.

Előnyök

  • Kiváló teljesítmény. A magas és keskeny profil csökkenti a kerék által kifejzett nyomását az út felületén. Ez kiváló tapadást biztosít jeges felületen is.
  • Vízenfutás csökkentett kockázata. Amikor a gépjárművet olvad havas vagy nedves utakon használják, ezek a gumiabroncsok sokkal jobban ellátják a funkciójukat, mint a szélesebb modellek.
  • Kiváló csillapító tulajdonságok. A magas profilú gumiabroncsok hatékonyan elnyelik a vibrációkat a rossz minőségű utakon is.
  • Alacsony zajszint. Ez annak köszönhető, hogy a gumiabroncs érintkezési felületének viszonylag kis része kerül kontaktusba az úttal a gépjármű használata során.

Ilyen méretű gumibaroncsok egyebek mellett a következő márkák kínálatában is megtalálhatók: Michelin, Austone, Star Performer, Federal, Powertrac, Meteor, Firestone, Uniroyal, Semperit, Kleber, stb.

Autodoc.hu - 185/65 R15 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Megfizethető áron szeretne kiváló minőségű gumiabroncsokat vásárolni? Akkor keresse fel az Autodoc.hu online webshopját, ahol kedvezményesen vásárolhat például olyan 185/65 R15 személyautó gumiabroncsokat is, amelyek mindegyikét neves gyártók készítik. A cégünk által nyújtott promóciók időtartama alatt számos minőségi komponenset még alacsonyabb áron vásárolhat meg tőlünk. Az ön számára minden szempontból megfelelő termékek kiválasztásához az ügyfélszolgálatunk szakképzett munkatársainak segítségét is igénybe veheti. Kollégáink bármikor örömmel állnak a rendelkezésére, választ adnak az összes felmerülő kérdésére a megvásárolni kívánt termékek jellemzői kapcsán. És emellett az online rendelés leadásában is segítenek önnek, így az csupán pár percet vesz igénybe.