Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
78-2199
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 205/55 R16

Gyártók
Kiváló minőségű 700 205/55 R16 Gumi!
Elem per oldal:

A személyautókhoz készült 205/55 R16 gumiabroncsok az olyan modelleknél, mint a Nissan Tiida, Acura RSX, Peugeot 308, Renault Laguna és egyéb modellek, sztenderd gumiabroncsnak számítanak. Kerékcserék alkalmával gyakran inkább ezeket az autógumikat szerelik fel a nagyobb vagy a kisebb átmérőjűek helyett. A rajtuk lévő megjelölések a következők: a 205 a profil szélessége milliméterben megadva, az 55 a magasság-szélesség százalékos arányát jelöli, a 16 pedig a kerékpánt átmérő collba megadva. 

Előnyök

  • Vízenfutás minimális kockázata. A víz sokkal hatékonyabb kerül elvezetésre az érintkezési felületről, mint az olyan szélesebb modellek esetében, amelyek például a 225/45 R17.
  • Magas kényelmi szint. A vibrációkat sokkal jobban elnyelik, mint az alacsony profilú gumiabroncsok. Ez kényelmes vezetést biztosít. Emellett a gumiabroncsok rendkívül csendesek a gépjármű használata közben. 
  • A felszínnel érintkező megnövelt érintkezési felületnek köszönhetően jó tapadás aszfaltos utakon. 
  • Gyors reagálás a kormányzási parancsokra. Ezt a tulajdonságot a dizájn erevsége biztosítja. 
  • A gépjármű iránystabilitásának fenntartása. A gépjármű karosszériájának pozíciója akkor sem változik meg, ha nagy sebességnél manővereznek az autóval. Ez annak a ténynek tudható be, hogy a gumiabroncsok oldalfalai alacsonyabbk, mint például az olyan modelleké, mint a 185/65 R15, vagy a 205/65 R14. 
  • Az ilyen méretű  gumiabroncsok számos márka kínálatában megtalálhatók: Winter Tact, Sunny, Nankang, King Meiler, Goodride, Tristar, Viking, Nexen, Debica, Maxxis. Így ön biztos, hogy bármikor talál olyan komponenseket, amelyek tökéletesen megfelelnek a gépjárművéhez. 

Autodoc.hu: 205/55 R16 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha az online áruházunkat választja, akkor kiváló minőségű termékeket szerezhet be megfizethető áron. A promóciók ideje alatt pedig még kedvezőbb feltételekkel vásárolhat 205/55 R16 személyautó gumiabroncsokat. Cégünk munkatársai mindig örömmel segítenek kiválasztani önnek a megfelelő terméket. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy online chat-en kapcsolatba lép kollégáinkkal, és az ügyfélszolgálatunk munkatársai minden szükséges információval ellátják önt.