Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
52-9827
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 205/60 R16

Gyártók
Kiváló minőségű 700 205/60 R16 Gumi!
Elem per oldal:

A 205/60 R16  személyautó gumiabroncsok számos gépjárművel kompatibilisek, például: Audi A4, BMW 3-as széria, Citroen C4, Kia Magentis. A profil szélesség 205 mm, a profil magasság 123 mm, a kerékpánt átmérő 16 colos, a magasság-szélesség arány pedig 60%.

Előnyök 

Az alacsonyabb profillal rendelkező autógumikhoz képest ezeknek a gumiabroncsoknak a következő előnyeik vannak:

  • Kevésbé érzékenyek az út egyenetlenségeire. A jól csillapító tulajdonságuknak köszönhetően magas kényelmi szintet biztosítanak. 
  • A felfüggesztést érő terhelés csökkentése. A felfüggesztés komponensek lassabban használódnak el. Emellett minimális mértékűre csökken néhány elem esetében a deformáció kozázata. 

Ezeknél a gumiabroncsoknél a nagyobb keréktárcsa-átmérőjű autógumikkal szembeni egyik fő különbség a reletíve kis súly. Ez ugyanis pozitív hatással van a kerekek tehetetlenségére, ami gyorsításánál az energia felhasználás mérséklésében nyilvánul meg. Mindezeknek köszönhetően, ha ön 205/60 R16 személyautó gumiabroncsokat vásárol, akkor üzemanyagot is megtakaríthat. A kis súly emellett a kormányozhatóságra, és a gumiabroncsok kormányzási parancsokra adott rekakciójának sebességére is pozitív hatással van.

Az ilyen típusú gumibaroncs modellek a következő márkák kínálatában is megtalálhatók: Goodride, Winter Tact, King Meiler, Tristar, Rotalla, Austone, Nankang, Cooper, CST, Star Performer, stb.

Autodoc.hu - 205/60 R16 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha olcsón szeretne kiváló minőségű gumiabroncsokat vásárolni, akkor tekintse meg az Autodoc.hu online áruházának katalógusát. A kedvező árak, illetve, hogy a promóciók ideje alatt pénzt spórolhat biztos, hogy kellemes meglepetéssel fog szolgálni önnek. Emellett cégünk az ügyfelei számára egy kompetens szakemberekből álló online ügyfélszolgálatot is biztosít. Cégünk szakképzett munkatársai minden szükséges információval ellátják ön a megvásárolni kívánt termékekkel kapcsolatban, és szükség esetén a rendelés leadásában is segítséget nyújtanak.