1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg PEUGEOT RCZ gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Peugeot RCZ

A Peugeot RCZ gépkocsit 2010 és 2015 között gyártották. A gyártást az osztrák Mahne Steyr üzemben, Grantz-ban állították fel. A stílusos dizájn és a fejlett technológia világszerte ismertséget és néhány rangos díjat is hozott a gépkocsinak. Az RCZ egymás után öt alkalommal kapta meg a brit Diesel Car Magazine „Legjobb Sportautó” díját. 2010-ben a brit Top Gear a „2010 Kupéja” címet adományozta az autónak.

Peugeot RCZ I. generáció

A Peugeot 308 RCZ koncepcióautóként 2007-ben, a Frankfurti Autószalonon debütált. 2009-ben, ugyanitt mutatták be a sorozatgyártott autót. A forgalmazást világszerte 2010 első felében kezdték meg.

A RCZ sorozatot kupé karosszériával gyártották. Az autó modern sportos dizájnt kapott, mely sima ívekben, széles ál-hűtőrácsban, króm betétekben, és az alumínium küszöbökben mutatkozott meg. Ugyanakkor a legeredetibb külső jellemző a tető vonalát követő hajlított hátsó szélvédő volt. A külső világítás LED-es nappali navigációs lámpákból, modern xenon fényszórókból, és fényszóró intenzitás korrektorból állt.

A karosszéria különleges elemeinek, és az aktív spojlernek köszönhetően a Peugeot RCZ kivételes légellenállási együtthatóval - 0,32 - rendelkezett.

Az RCZ belső dizájnja a versenyautókéra emlékeztetett. A fejlesztők drága anyagokat használtak az utastérben, a bőrkárpit és bőrbelső extraként volt rendelhető.

A kényelmet a hangszigetelt szélvédő, az elektromosan állítható visszapillantó tükrök és az esőérzékelő biztosította. A kibővített csomagokban fényszórómosó is volt. Minden autóban kétzónás klímaberendezés és ülésfűtés volt.

A biztonságra különleges figyelmet fordítottak a Peugeot RCZ modell építésénél. Az alapfelszereltségeb beletartoztak az első és oldalsó légzsákok, a blokkolásgátló fékrendszer (ABS), a menetstablilizáló rendszer (ESP), és a csúszásgátló rendszer (ASR), valamint az első és hátsó parkoló szenzorok, és a sebesség korlátozással szerelt tempomat is.

Bár az autó kicsinek tűnt, 309 literes kapacitással rendelkező tágas csomagtere volt. A Peugeot RCZ terhelhetősége 463 kg volt.

Peugeot RCZ I. generáció átalakítás

A Peugeot RCZ modellt 2013-ban módosították. A változtatások az első lökhárító kialakítását és az autó műszaki berendezéseit érintették. Az ál-hűtőrács kisebb méretű lett, az első fényszórók pedig keskenyebbek. A megújulás nyomán két új szín került a kínálatba - az Erythree Red és a Guaranja Brown. Az alapfelszereltségbe bekerült az Arkamys akusztikus rendszer.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Féktárcsa
Alkatrész + Gyártók Olajszűrő CHAMPION
Alkatrész + Autógyártó Gyújtógyertya FERRARI
Alkatrész + cikkszám Törlőlapát E60/B01
cikkszám 3 397 004 670
cikkszám + Gyártók A36/B01 CHAMPION
OEN 288901KE1A
OEN + Gyártók 28890EM31A BOSCH
loader Kérjük, várjon...