1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg PEUGEOT 508 gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Peugeot 508

A Peugeot 508 gépkocsit 2010-től kezdődően gyártják a mai napig. Az autó szedán és kombi verziókban elérhető a piacon. A gyártósor a franciaországi Rennes-ben és a kínai Wuhan-ban található.

Peugeot 508 I. generáció

Az első generációs Peugeot 508 autót a Párizsi Autószalonon mutatták be 2010-ben, szedán verzióban; majd 2011-ben a kombiként.

Az autókat a PF3 alaplemezre építették, melyet a második generációs Citroen C5 esetében használtak. A Peugeot 508 fő jellemzője a könnyű karosszériája volt - üresen az autó súlya csak 1 500 kg volt. Ezt úgy érték el, hogy továbbfejlesztett hangelnyelő anyagokat alkalmaztak, magnéziumot építettek a karosszéria szerkezetébe és a csomagtértetőbe, melynek egyik oldala műanyagból készült.

Az utastér kárpitozásához jó minőségű anyagokat használtak. A műszerfal lágy műanyagból készült, informatív és könnyen olvasható volt. A Peugeot 508 jellegzetessége egy kis kihúzható kijelző, amin a kilóméteróra adatai, a navigáció és a tempomat adatai láthatók.

A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a biztonságra. Az autó rendszerei automatikusan lekapcsolja a távolsági fényszórót és tompított fényszóróra vált, ha közeledik egy másik jármű- Ezenkívül az autókon lévő fényszórók 3-sebességes forgó fényszórók, melyek az autó arra fordulnak, amerre az autó halad.

Az első generációs autók között a vállalat 2010-ben, a Genfi Autószalonon bemutatta a Peugeot 508 RHX crossovert. Ez az autó hibrid meghajtású volt, és a dizájnja nagyon látványos volt.

Peugeot 508 I. generáció átalakítás

Az első generációs Peugeot 508 módosítására 2014-ben került sor, világszerte csak a módosított szedán kapható. A fő módosítások az autó külső lámpáit érintették. Új, háromzónás fényszórókat szereltek az autóra, valamint hosszúkás hátsó lámpákat, melyekben három sorban 36 dióda található. Kismértékben változott az első lökhárító és a hűtőrács is.

Az ülések még ergonomikusabbak és kényelmesebbel lettek az új minőségi anyagoknak, és a jobb varrásnak köszönhetően. A középső konzolon található gombok száma az új, 7 colos képernyő beépítésével nagymértékben csökkent.

Az opciók között a következők szerepeltek: kulcsnélküli rendszer, színes tolatókamera, elektromechanikus kézifék, és holttér figyelő rendszer.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Féktárcsa
Alkatrész + Gyártók Olajszűrő BOSCH
Alkatrész + Autógyártó Gyújtógyertya SUZUKI
Alkatrész + cikkszám Törlőlapát 3 397 118 700
cikkszám 3 397 004 590
cikkszám + Gyártók 298W0075 RIDEX
OEN 1272339
OEN + Gyártók 3 397 118 700 BOSCH
loader Kérjük, várjon...