1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg PEUGEOT 5008 gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Peugeot 5008

A Peugeot 5008 a francia gyár első kisbusza, melyet 2009-től napjainkig gyártanak a francia Sochaux-ban. 2009-ben az autó biztonságosságát az EuroNCAP törésteszteken kapott öt csillag igazolta.

Peugeot 5008 I. generáció

A modell hivatalos bemutatója 2009 szeptemberében, a Frankfurti Autószalonon volt, az értékesítés Novemberben kezdődött meg. Az autót a Peugeot EMP2 alaplemezre építették. A vásárlók öt- és hétüléses verziók közül választhattak.

A Peugeot 5008 fényszórói, a motorháztető meredek íve és maga a hosszúkás karosszéria emlékeztetett a Peugeot 3008 gépkocsira. A karosszéria kialakítása kiváló, 0,29-es légellenállási együtthatót biztosított. A nagy szélvédő extraként panoráma üvegtetővel volt kiegészíthető. A hátsó és oldalsó ablakokkal együtt az autó üvegfelülete elérte az 5,77 m²-t.

A Peugeot 5008 belseje praktikus és sokoldalú volt. A második és harmadik sor ülései különállók voltak (3 + 2), nem merev szófák, mindegyiket külön-külön lehetett elcsúsztatni és a padlóra hajtani, a csomagteret így 2, 506 liter kapacitásúra lehetett megnövelni.

A vásárlók számos vonzó extrával vásárolhatták meg az autót. Opcióként kínálták például az első ülések fejtámláiban beépített képernyőkkel rendelkező multimédia rendszert. Választható volt a HUD rendszer is, mely a sebességet, a motor állapot adatokat és egyéb információkat kivetíti közvetlenül a szélvédőre, így a vezető az útra tud koncentrálni. A Distance Alert berendezés a követési távolság megtartásában segít az első lökhárítóban található radar közreműködésével.

Peugeot 5008 I. generáció átalakítás

A megújult autót 2013-ban, Frankfurtban mutatták be. A változások a fényszórókat, a hűtőmaszkot, és a lökhárítót érintették; a szélvédőt megnagyobbították, és a karosszéria színválasztékát új színekkel bővítették. A kerekeket is három méretben - 16, 17 és 18 collos - kínálták. A belső térben minimális változtatások történtek -az ülések kényelmesebbek lettek, oldalmerevítést és keményebb töltést kaptak.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Féktárcsa
Alkatrész + Gyártók Olajszűrő BOSCH
Alkatrész + Autógyártó Gyújtógyertya MITSUBISHI
Alkatrész + cikkszám Törlőlapát 3 397 004 588
cikkszám SKWIB-0940022
cikkszám + Gyártók 029 600 2400 MEYLE
OEN 1J0998003
OEN + Gyártók 28890M200 STARK
loader Kérjük, várjon...