1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg FORD B-MAX gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Ford B-Max

A Ford B-Max egy ötajtós kisbusz, mely a hatodik generációs Ford Fiesta alapján épült. Az autót a romániai Automobile Craiova üzemben gyártják 2011 óta. Eddig csak egy generációt hoztak forgalomba.

A Ford B-Max születésének története

A konszept autót a Genfi Autószalonon mutatták be az autót 2011-ben. Az autó egyik érdekessége az ajtókilincsek hiánya volt - ezeket érzékelőkkel helyettesítették. Az autó külsőjével kapcsolatban említeni kell még a panoráma tetőt, a trapéz alakú krómozott hűtőrácsot és a nagy első lámpákat, melyek a karosszéria széle felé mutatnak. A sorozatgyártású Ford B-Max-t 2012-ben mutatták be Genfben, a forgalmazás néhány hónappal később kezdődött meg.

Ebben az autóban nincs középső oszlop, ami elválasztaná az első és hátsó ajtókat; helyette a mérnökök nagy szilárdságú acéllal erősítették meg az ajtókat. Ezzel a megoldással elérték, hogy 1,5 méteres ajtónyílás lett az autón, a karosszéria merevségének elvesztése nélkül.

Alapfelszereltségben, az autóban hang vezérelt Ford Sync multimédia rendszer, hátsó parkoló kamera, klímaberendezés és szélvédőfűtés. Az autó hátsó ülései lehajthatók, így a csomagtér mérete 1500 literre növelhető.

A modell két módosításában nagyon gazdaságos EcoBoost motor van, melyek nagyon hatékonyak, alacsony az üzemanyag-fogyasztásuk, gyorsan felmelegednek és nagyon környezetbarátok is.

Amennyiben a haladás irányában akadályt észlel, az expressz Active City Stop rendszer automatikusan leállítja az autót. A biztonságos kanyarodás érdekében a Nyomatékelosztó rendszer automatikusan elosztja a nyomatékot a kerekek között.

Az autó kisodródásának megakadályozására az autót menetstabilizáló (ESP) rendszerrel szerelték fel. Létezik olyan opció is az autóhoz, mely baleset esetén automatikusan értesíti a segélyhívó szolgálatot, Az EuroNCAP teszteken az autó nagyszerűen szerepelt, és kimagasló biztonságról tett tanúbizonyságot - a Ford B-Max a maximális 5 csillagot szerezte meg.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Összekötőrúd
Alkatrész + Gyártók Összekötőrúd A.B.S.
Alkatrész + Autógyártó Összekötőrúd MERCEDES-BENZ
Alkatrész + cikkszám Összekötőrúd 260405
cikkszám G8-543
cikkszám + Gyártók 260566 A.B.S.
OEN 4143200189
OEN + Gyártók 4143200289 OPTIMAL
loader Kérjük, várjon...