1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Tömítések autójához

Tömítések rendeljen olcsón
Brand autó Tömítések hatalmas választék online
Tömítések az Top autó márkákhoz
Tömítések kiváló minőségben: Top gyártók
 • Eredeti AUGER Tömítések
 • Eredeti AUTOMEGA Tömítések
 • Eredeti BUGIAD Tömítések
 • Eredeti DIEDERICHS Tömítések
 • Eredeti DT Tömítések
 • Eredeti FEBI BILSTEIN Tömítések
 • JP GROUP
 • LEMFÖRDER
 • MIRAGLIO
 • SWAG
 • TRUCKTEC AUTOMOTIVE
 • VAICO
Több
Top 8 Tömítések legnépszerűbb
A legnépszerűbb cserealkatrészek a Tömítések kategóriából. Nagy választékban vannak különböző márkájú Tömítések alkatrészeink és más alacsony áru ajánlataink

Tudjon meg többet Tömítések alkatrészről - működési mód, diagnózis, a hibák okai és a csere intervallumok

Az autóablak - autóüveg - gumitömítések megakadályozzák a nedvesség és a szennyeződések bejutását az utastérbe, de emellett hangszigetelő funkciót is ellátnak. A gépjárművek ablakaihoz használatos tömítések külsők és belsők is lehetnek.

Az autóablak gumitömítések meghibásodásai

Ezek a komponensek a kopóalkatrészek közé tartoznak és gyakran az élettartamuk lejárta miatt szoktak meghibásodni. Emellett a nem megfelelő karbantartásuk, illetve a gépjármű rossz minőségű utakon/terepen történő rendszeres használata is a megsérülésüket eredményezheti. A tartósan fennálló, extrém alacsony hőmérséklet szintén negatív hatással van a gumitömítések állapotára.

Ha a tömítések meghibásodtak, elkoptak, akkor mielőbb gondoskodni kell a cseréjükről. A cserét akár sajátkezűleg is könnyen el lehet végezni. Ha rendelkezik az ehhez szükséges szerszámokkal, és van némi szerelési gyakorlata, akkor az új tömítések beszerelése nem fog túl sok időt igénybe venni. A régi belső gumitömítések óvatos eltávolításához először le kell szerelni az ajtókárpitot. Ezt a procedúrát minden gépjármű típusnál el kell végezni, és abban az esetben bonyolult lehet, ha önnek még nincs kellő tapasztalata a sajátkezűleg kivitelezett szervizelésben. Ilyenkor jobb ha inkább egy autószerelő műhelyt bíz meg a tömítések cseréjével.

Ha lehetősége van rá, akkor csak kiváló minőségű tömítéseket vásároljon meg. A rossz minőségű tömítések nem védik meg kellő mértékben az ablakemelő mechanizmust, és az oda bejutó, abráziós koptató hatást kifejtő kisméretű szennyeződések károsíthatják azt, az ablaküveget is beleértve.

Szakértő segítség az AutoDoc-tól

 • Időmegtakarítás. Az intuitív kezelőfelülettel ellátott weboldalunkon szinte pillanatok alatt megtalálhatja és kiválaszthatja az ön által keresett alkatrészeket. A rendelés leadása is csak minimális időt vesz igénybe, ráadásul mindent a saját otthona kényelméből intézhet el. A hatalmas termékválasztékunknak köszönhetően nálunk szós szerint mindent megtalál, amire csak szüksége lehet.
 • Versenyképes árak. Nyugodtan hasonlítsa össze az árainkat más online webáruházakéval, és tapasztalni fogja, hogy nálunk találja az autóalkatrész piac legjobb ajánlatait. Tőlünk akár most is rendkívül kedvező, "pénztárca barát" áron vásárolhat autóablak gumitömítéseket is a gépjárművéhez.
 • Minőség. Az általunk forgalmazott termékek 100%-osan megbízhatók, minden esetben szigorú minőségellenőrzésen esnek át, aminek köszönhetően 2 éves - vagy 2 éves időtartamnál hosszabb idejű - garanciát tudunk nyújtani minden tőlünk megvásárolt alkatrészhez. Ha minket választ, akkor a lehető legolcsóbban oldhatja meg a gépjárműve szervízelését, karbantartását, és soha többé nem kell magát extra költségekbe vernie!
Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész persely, kormánykar tengely
Alkatrész + Gyártók persely, kormánykar tengely FEBI BILSTEIN
Alkatrész + Autógyártó persely, kormánykar tengely MAZDA
Alkatrész + cikkszám persely, kormánykar tengely 12814CP
cikkszám 17314
cikkszám + Gyártók 17171 FEBI BILSTEIN
OEN 12814CP
OEN + Gyártók 17314 FEBI BILSTEIN
loader Kérjük, várjon...