Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
68-6868
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Pirelli Autógumi

Kiváló minőségű 700 Pirelli Gumiabroncs — Autó, Kisteherautó, SUV!
Elem per oldal:

A Pirelli márkájú személyautó gumiabroncsokat az ugyanilyen nevű olasz vállalat gyártja több, mint száz éve. A vállalat központja Milánóban van; a cég A Formula-1 világbajnokság és a Superbike VB gumiabroncs ellátója. 

4 tény a  Pirelli-ről

 1. A vállalatot 1872-ben alapított Milánóban egy mérnök, Giovanni Battista Pirelli. A cég eredetileg autóipari szerelvényeket, és egyéb gumiból készült kisméretű alkatrészeket gyártott, és forgalmazott. 1897-ben a vállalat szabadalmaztatta a Flexus kerékpár gumikat; a gépjármű gumiabroncsokat gyártását 1901-ben kezdte el. 
 2. Jelenleg a vállalat által gyártott termékeket a világ összes kontinensén, több, mint 160 országban forgalmazzák. A termelési volumen alapján a vállalat az iparág 5 legnagyobb piaci szereplője közé tartozik. 
 3. A vállalat 19 gyártó egységgel rendelkezik, amelyek 13 országban találhatók, és széleskörű forgalmazási hálózatot mondhat magáénak. A globális kutatási központja, és a világ különböző részein lévő tíz laboratóriuma lehetővé teszi a cég számára a gumiabroncsok minőségének folyamatos javítását. 
 4. A márka termékei a felső-árkategóriás szegmensbe tartoznak.

Pirelli személyautó gumiabroncs típusok

 • Téli. Ezek közé tartoznak a következők:
  • Ice Zero. Szegecselt gumik. A szorosan elhelyezkedő lamellák pozitív hatással vannak a gépjármű stabilitására csúszós felületű utakon..
  • Ice Zero FR. Ezeknek a gumiabroncsoknak a jellemzője a kiváló tapadás. A 3D-s lamelláknak és a szimmetrikus irányított mintázatnak köszönhetően a hó gyorsan lepereg róluk.
  • Sottozero 3. A két hosszanti irányú széles barázda és a 3D-s lamellék hatékonyan eltávolítják a havas latyakot, és jó tapadást biztosítanak.
  • Sottozero Serie 2. Az aszimmetrikus futófelületi mintázat az  I. B. S. technológia alkalmazása révén lett kifejlesztve, ami jobb tapadást és jobb fékhatást biztosít.
  • Cinturato. Ezeket a  gumianrocsnokat a nagyméretű érintkezési felület és a hó eltávolításra szolgáló nagyszámú kisméretű barázda jellemzi.
 • Nyári. A Pirelli személyautó gumiabroncs katalógusban az alábbi modellek találhatók:
  • P Zero. Alacsony gördülési ellenállással rendelkező gumiabroncsok, amelyek kiváló tapadással bírnak, és tartósak.
  • P Zero Rosso. Sportautókhoz készült gumiabroncsok. Az aszimmetrikus mintázat jelentős mértékben hozzájárul a gépjármű iránystablitásához manőverezéskor.
  • P Zero Corsa and Corsa System. Az ilyen típusú gumiabroncsok legtöbbje alacsony profilú. Sportautókat szerelnek fel velük, és megfelelők akár 300 km/h sebességgel történő használatra is. Gyors fékezést, és azonnali kormányzási válaszreakciót nyújtanak, és fenntartják az iránystabilitást manőverezéskor.
  • P Zero Nero. Három széles bordával és a víz elvezetésére szolgáló széles barázdákkal rendelkeznek. A tapadásukat nedves és száraz aszfalton is megőrzik.
  • Cinturato P7 and P1. Defekttűrő gumiabroncsok, amelyek megerősített oldalfalakkal rendelkeznek a hosszabb élettartam biztosításához.
  • Cinturato P7 Blue. A széles blokkok egyenletesen eloszlatják a nyomás a futófelület egészén, ami pozitív hatással van az üzemanyag fogyasztására, és a kényelmi szintre.
 • Négyévszakos modellek Cinturato. Ezeket a gumiabroncsokat szilícium vegyületek felhasználásával állítják elő, amelyek kopásállóvá tesik őket. Az egyik fő jellemzőjük a nedves és száraz aszfalton mutatott rövid féktáv.

Autodoc.hu személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Az online áruházunkból megfizethető áron vásárolhat Pirelli személyautó gumiabroncsokat. Az összes általunk forgalmazott termék olcsó, és sokukra külön kedvezmény is vonatkozik. Vásároljon online módon kedvező feltételekkel - adja le ma a rendelését az Autodoc.hu weboldalán.