Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
Használja ki az AUTODOC PLUS szolgáltatás prémium előnyeit
Kétszer annyi bónuszt kap és megtakaríthat a szállítási díjon is.
Éves díj
Alap
6696 HUF
ready-sticker@2xA termékeken „szállításra kész” címke
  • 20% kedvezmény Biztonságos megrendelésre
  • Elsőbbségi megrendelési státusz
Nagyszerű ajánlat
Éves díj
Optimum
13745 HUF
plus-bonus2@2xKétszer annyi bónusz!
ready-sticker@2xA termékeken „szállításra kész” címke
  • 35% kedvezmény Biztonságos megrendelésre
  • Elsőbbségi megrendelési státusz
Éves díj
Profi
27841 HUF
plus-bonus4@2xkedvezmény a szállítási díjból
ready-sticker@2xA termékeken „szállításra kész” címke
20-percent-sticker@2xElőfizetőknek járó személyes kedvezmény -20%
  • Kétszer annyi bónusz!
  • 50% kedvezmény Biztonságos megrendelésre
  • Elsőbbségi megrendelési státusz

Ingyenes próbaverzió - 30 nap

Próbálja ki most
Kedvezmény a szállítási díjból
3150,00 HUF
Szokásos szállítási díj
2205,00 HUF
Szállítási díj AUTODOC PLUS előfizetőknek
atd-logo-plus atd-plus
alt
Az AUTODOC atd-plus előfizetők kétszer annyi bónuszt kapnak, mint az AUTODOC bónuszprogramban meghatározott bónuszok.
Ellenőrizheti, hogy személyes bónuszának összege mennyiben különbözik a szokásostól, ha kifizeti az Optimum vagy Profi csomagot, és bejelentkezik Autodoc fiókjába.
-20%
Kedvezménye mindig magasabb lesz, mint a weboldalon található átlagos kedvezmény.
Még abban az esetben is, ha a weboldal 15%-os kedvezményt kínál, AUTODOC PLUS előfizetésével bármikor 20%-os kedvezményt használhat fel.
Előfizetőknek járó személyes kedvezmény
Biztonságos megrendelés kedvezmény
Legyen AUTODOC PLUS előfizető, és takarítson meg 20%-ot, 35%-ot vagy 50%-ot a biztonságos megrendelés lehetőségen. Válassza az Önnek legjobban megfelelő csomagot, és még jobb ajánlatokat kap.
A biztonságos megrendelés lehetővé teszi, hogy a vásárlás dátumától számított 200 napon belül indoklás nélkül küldjön vissza termékeket; míg a szokásos visszaküldési határidő 14 nap.
Elsőbbségi megrendelési státusz
A weboldalon található azon termékeket, amelyek készen állnak az azonnali szállításra, különleges címkével látjuk el. Ha ilyen termékeket választ, egy időre le tudja foglalni ezeket. A termékek a fizetés után elsőbbségi státuszt kapnak, és ez a megrendelésében szereplő termékek még gyorsabb összekészítését jelenti.
Miután kifizette az AUTODOC PLUS előfizetést, 1 naptári évre (1 hónapra, ha a havi fizetést választotta) biztosítjuk a fenti szolgáltatásokat.
atd-plus
Az Autodoc Plus általános felhasználási feltételei („Plus-AGB”)

Az Autodoc Plus szolgáltatásra történő regisztrációval elfogadja a tagságára vonatkozó alábbi általános felhasználási feltételeket.

1. Szolgáltató és szerződéses partner

Az Ön szerződéses partnere

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin

Е-mail: [email protected]
Webhely: www.autodoc.hu

Ügyvezető igazgató: Alexej Erdle
Adószám: DE260634589
Cégbírósági nyilvántartási azonosító: HRB 114045 B, a Berlin-Charlottenburg nyilvántartást vezető bíróság

a továbbiakban: „Autodoc” vagy „mi”.

2. Fogalommeghatározások


Az alábbiakban az Autodoc Plus-tagságra vonatkozó fogalommeghatározásokat találhatja.

„Azonnali szállításra kész” címke a termékeken” Ezzel a virtuális matricával a saját áruházunkban készleten található termékeket jelöljük meg. A virtuális matrica csak az Autodoc Plus-tagok számára látható.

„Az Ön rendelésével dupla bónusz jár”: Az Optimális vagy Professzionális Autodoc Plus-tagság keretében leadott rendelésekkel a normál bónuszprogram-feltételekhez képest kétszeres bónusz jár.

„20 százalék kedvezmény egyes termékekre”: Az Autodoc Plus Professzionális tagjai számára egyes termékek árából az eredeti ár 20 százalékát kitevő engedményt adunk. Ha az Autodoc Plus Professzionális tagsággal nem rendelkező vásárlók kedvezménye kevesebb, mint az eredeti ár 20 százaléka, az Autodoc Plus Professzionális tagok esetében ez a kedvezmény 20 százalékra növekszik. Az eredeti ár több mint 20 százalékának megfelelő normál árengedmény esetén az Autodoc Plus Professzionális tagok számára is a kedvezőbb, normál árengedmény jár.

„Biztonságos megrendelés”: Az Autodoc általános felhasználási feltételeinek 6. szakaszában szereplő „Biztonságos megrendelés” kiegészítő opcióra vonatkozó rendelkezések minden megrendelésre érvényesek. Ez az opció az Autodoc Plus-tagok számára kedvezményesen elérhető, és lehetővé teszi az áruk indokolás nélküli visszatérítését az első 200 napon belül. A „Biztonságos megrendelés” opció nem elérhető az Autodoc Plus-tagok számára nagyméretű áruk, gumiabroncsok és felnik, valamint a következő márkájú termékek esetén: SNO-PRO, PROENERG, BUZZ-RACK és PUMP'IN.

„VIP státusz”: СA vásárlás után az Ön teljes megrendelését magasabb prioritással dolgozzuk fel, és ennek köszönhetően gyorsabban adjuk át a kiszállítónak, feltéve, hogy a megrendelés minden tétele rendelkezik „Azonnali szállításra kész” matricával.Amennyiben a megrendelés olyan tételt tartalmaz, amely nem rendelkezik ilyen matricával, a megrendelést nem tudjuk magasabb prioritással feldolgozni. Munkaszüneti napokon és hétvégén a kiszállítás szünetel.

„30 százalék engedmény a kiszállítási díjból”: az Autodoc Plus Professzionális tagoknak 30 százalék engedmény jár a kiszállítási díjból, kivéve a nagyméretű árukat, a szigetre történő kiszállítást és az EU-n kívüli címekre történő kiszállítást.

3. Az Autodoc Plus-tagság típusai és az azokkal járó előnyök


Az Autodoc Plus-tagság megszerzésekor három különböző tagságtípus közül választhat: „Alap”, „Optimális” és „Professzionális”.

FFelhívjuk figyelmét: AZ AUTODOC Plus tagság előnyei NEM állnak rendelkezésre az alkalmazásunkban, https://www.auto-doc.ch (Svájc), https://www.autodoc.co.uk/ (Nagy-Britannia) és https://www.autodoc.co.no/ (Norvégia).

A 7. szakaszban található rendelkezések is érvényben vannak.


Alap

Az Autodoc Plus Alap tagság a következő szolgáltatásokat tartalmaza:

„Azonnali szállításra kész” címke a termékeken az Ön megrendeléseire;

Biztonságos megrendelés 20 százalék engedménnyel;

VIP státusz az Ön mindenkori megrendelésére.

Optimális

Az Autodoc Plus Optimális tagság a következő szolgáltatásokat tartalmaza:

„Azonnali szállításra kész” címke a termékeken az Ön megrendeléseire;

Biztonságos megrendelés 35 százalék engedménnyel;

VIP státusz az Ön mindenkori megrendelésére.

– dupla bónusszal az Ön megrendelésére..

Professzionális

Az Autodoc Plus Professzionális tagság a következő szolgáltatásokat tartalmaza:

„Azonnali szállításra kész” címke a termékeken az Ön megrendeléseire;

Biztonságos megrendelés 50 százalék engedménnyel;

VIP státusz az Ön mindenkori megrendelésére.

– dupla bónusszal az Ön megrendelésére..

– 30 százalék engedmény a kiszállítási díjból (kivéve a nagyméretű árukat, a szigetre történő kiszállítást és az EU-n kívüli címekre történő kiszállítást);

– 20 százalék kedvezmény egyes árucikkekre.

4. Szerződéskötés


Az Autodoc Plus-tagság megszerzésének feltétele egy Autodoc-ügyfélfiók nyitása. Az Autodoc Plus-tagság az Ön Autodoc-ügyfélfiókjához kapcsolódik. Ha még nem rendelkezik Autodoc-ügyfélfiókkal, az autodoc.huwebhelyen elérhető regisztrációs funkcióval nyithat egyet. Erre a szolgáltatásra a https://www.autodoc.hu/services/aszf webhelyen elérhető általános felhasználási feltételek érvényesek.

Az Autodoc Plus-tagság megszerzéséhez jelentkezzen be az Autodoc-ügyfélfiókjába. A normál megrendelési folyamat keretében egérkattintással válassza ki a kívánt Autodoc Plus-tagsági modellt, és kövesse a megrendelési utasításokat.

Amikor a „Vásárlás most” gombra kattintva megerősíti a megrendelést, szerződés jön létre Ön és az Autodoc között a jelen Plus általános felhasználási feltételek alapján. Ezt követően az Autodoc e-mailt küld Önnek, amelyben megerősíti az Ön Autodoc Plus-tagságát.

Az Autodoc fenntartja a jogot a szerződés megkötésének megtagadására.

5. A szerződés szövegének tárolása


Az Ön Autodoc Plus-tagságának részleteit, beleértve a jelen Plus általános felhasználási feltételekre és a lemondási irányelvekre mutató hivatkozást, e-mailben küldjük el Önnek.

6. Az Ön személyes adatainak gyűjtése, tárolása és feldolgozása


Személyes adatait a https://www.autodoc.hu/services/adatvedelem weboldalon elérhető adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően dolgozzuk fel.

Az Ön által megadott személyes adatok az ügyfélfiókjában maradnak mindaddig, amíg nem törli az Autodoc Plus-tagságát és/vagy az ügyfélfiókját. Ezen túlmenően az Ön adatait kizárólag adó- és kereskedelmi jogi kötelezettségeink részeként tároljuk.

Amennyiben személyes adatai megváltoznak, Ön viseli a felelősséget azért, hogy frissítse az adatokat. A módosításokat a regisztrációt követően a „Saját fiók” vagy a „Saját Autodoc Plus-tagságom” menüben hajthatja végre.

7. A szerződés futamideje


Az Autodoc Plus-tagság megszerzésekor a következő szerződéses futamidők közül választhat:

Havi tagság

АAmennyiben a havi Autodoc Plus-tagságot választja, a szerződés futamideje a szerződéskötéstől számított egy hónap. A szerződés futamideje automatikusan meghosszabbodik egy hónappal, ha nem szünteti meg az Autodoc Plus-tagságát. A megszüntetésre a 11. szakaszban található rendelkezések érvényesek.


Éves tagság

Amennyiben az éves Autodoc Plus-tagságot választja, a szerződés futamideje a szerződéskötéstől számított 365 nap, a szerződéskötés napját is beleértve. A szerződés futamideje automatikusan meghosszabbodik egy évvel (365 nappal), ha nem szünteti meg az Autodoc Plus-tagságát. A megszüntetésre a 11. szakaszban található rendelkezések érvényesek.

8. 30 napos próbatagság


Lehetősége van az Autodoc Plus Optimális tagságot 30 napig díjmentesen kipróbálni.

A próbatagságot a 30 napos időszak alatt bármikor fel lehet mondani. Amennyiben ezen időn belül felmondja a tagságát, semmilyen költség nem terheli Önt. Felmondás esetén az Autodoc Plus-próbatagság a 30 napos próbaidőszak végén megszűnik. Az Autodoc Plus-próbatagság előnyei a próbaidőszak végéig fennmaradnak.

Amennyiben nem mondja le az Autodoc Plus-próbatagságát a próbaidőszakon belül, automatikusan átalakul havi Autodoc Plus Optimális tagsággá. Ebben az esetben az Autodoc megerősítő e-mailt küld Önnek a 4. és 5. szakasz értelmében. A 9. szakaszban meghatározott tagsági díj megfizetése azonnal esedékessé válik.

A próbatagságot mindenki csak egyszer veheti igénybe. További Autodoc-fiókok használata vagy regisztrációja a próbatagság előnyeinek kihasználása céljából tilos.

9. Díjak és számlázási időszak


A fizetendő Autodoc Plus-tagsági díjak a választott tagsági típustól és a szerződés futamidejétől függenek. A következő díjak érvényesek (ÁFÁ-t tartalmaznak):

Alap

– éves tagság: 6696,00 HUF

– havi tagság: 705,00 HUF


Optimális

– éves tagság: 13745,00 HUF

– havi tagság: 1410,00 HUF


Professzionális

– éves tagság: 27841,00 HUF

– havi tagság: 2820,00 HUF


Az Autodoc Plus-tagsági díjak megfizetése az Autodoc Plus-tagság megszerzésekor azonnal esedékessé válik.

Havi tagság esetén az Autodoc Plus-tagság és a számlázási időszak egy hónap elteltével megújul. Éves tagság esetén az Autodoc Plus-tagság és a számlázási időszak 365 naptári nap elteltével megújul. A mindenkori számlázási időszak lejárta után a fizetési kötelezettség is megújul. A számlázási időszak elején felmerült díjak megfizetése azonnal esedékessé válik, és a díjak előre fizetendők.

Próbatagság esetén az új számlázási időszak a próbaidőszak lejárta után kezdődik.

СAz esedékes tagsági díj kiszámlázására az adott számlázási időszak elején kerül sor, az Ön által megjelölt fizetési módnak megfelelően. A https://www.autodoc.hu/services/aszf oldalon elérhető fizetési feltételek érvényesek.

10. Fizetési feltételek


Ön felhatalmaz bennünket arra, hogy az Ön Autodoc-ügyfélfiókjához kapcsolódó bármilyen fizetési módot igénybe vegyünk, amennyiben az elsődlegesként megjelölt fizetési mód elutasításra kerül, vagy már nem áll rendelkezésre az Autodoc Plus-tagsági díj megfizetése céljából. Ön továbbra is felelős marad a fennálló tartozásokért. Ha a fizetést nem lehet sikeresen feldolgozni, mert a megjelölt fizetési mód lejárt, nem rendelkezik elegendő fedezettel, vagy bármilyen más okból nem használható, és nem törli a fiókját, jogunkban áll a szolgáltatásunkhoz való hozzáférést mindaddig megtagadni, amíg sikeresen igénybe veszünk egy érvényes fizetési módot.

Amennyiben hátralékba kerül az Autodoc Plus-tagsági díjának megfizetésével, akkor – ellenkező értelmű rendelkezés híján – minden további tartozást jogunkban áll a következő sorrendben felszámítani: Autodoc Plus-tagsági díjakból származó hátralék, aktuális Autodoc Plus-tagsági díjak, figyelmeztetési költségek, járulékos költségek, jogi eljárások költségei, feldolgozási díjak, késedelmi kamat és kártérítési igény.

11. A szerződés megszűnése


Önnek jogában áll az Autodoc Plus-tagságát bármikor, azonnali hatállyal és indoklás nélkül felmondani. Ha így kíván tenni, nyomja meg az Autodoc Plus-fiókjában az „Autodoc Plus-tagság felmondása” gombot.

Felmondás esetén az Autodoc Plus-tagság az aktuális tagsági és számlázási időszak végéig fennmarad. Az Autodoc Plus-tagság megszüntetésével elveszíti az Autodoc Plus-tagsággal járó előnyöket is. Autodoc Plus-tagságát a szerződés megszűnése után bármikor szabadon megújíthatja.

Autodoc Plus-tagságának megszűnésekor az Önnek az Autodoc bónuszprogram keretében juttatott bónuszok a https://www.autodoc.hu/bonus-system webhelyen elérhető bónuszfeltételekkel összhangban megmaradnak. Későbbi igény benyújtására, különösen a bónuszok kifizetésére nézve, nincs lehetőség.

Az Autodoc fenntartja a jogot arra, hogy bármikor megszüntesse az Autodoc Plus programot. Ebben az esetben a díjakat arányosan visszatérítjük arra az időszakra vonatkozóan, amelyben már nem használhatja tagságát.

Fenntartjuk a jogot, hogy Autodoc Plus-tagságát megfelelő indokkal azonnali hatállyal felmondjuk. Autodoc Plus-tagságát különösen akkor mondhatjuk fel azonnali hatállyal, ha:

– Ön nem megfelelő vagy hiányos információkat ad meg a regisztráció során,

– Ön ismételten megsérti egyéb szerződéses kötelezettségeit, és nem áll el a kötelezettségek megsértésétől annak ellenére sem, hogy ezt kérjük,

– Olyan körülmények válnak ismertté, amelyek a kölcsönös érdekek figyelembevételével szükségessé teszik a szerződés felmondását,


Ebben az esetben az Autodoc a megfizetett díjakat arányosan visszatéríti arra az időszakra vonatkozóan, amelyben már nem használhatja tagságát.

Amennyiben az Autodoc felmondja az Ön tagságát, Ön nem jogosult új Autodoc Plus-tagságra, még más név vagy elnevezés alatt sem.

12. Felelősség


Az Autodoc az Autodoc Plus-tagság vonatkozásában a https://www.autodoc.hu/services/aszf oldalon elérhető általános felhasználási feltételek 16. szakaszában olvasható rendelkezéseknek megfelelő felelősséget visel.

A technika jelenlegi állása szerint nem garantálható, hogy az interneten keresztül történő adatkommunikáció hibamentes és/vagy mindig elérhető lesz. Nem vállalunk felelősséget szolgáltatásaink állandó és megszakítás nélküli rendelkezésre állásáért.

13. Online vitarendezés: Az Európai Parlament és a Tanács 524/2013/EU rendelete 14. cikke 1. pontjában foglaltaknak megfelelően Fogyasztói választottbíráskodás: a német fogyasztói vitarendezési törvény (VSBG) 36. cikkében foglaltaknak megfelelően


A https://www.autodoc.hu/services/aszf oldalon elérhető általános felhasználási feltételek 17. és 18. szakaszában foglaltak érvényesek.

14. Záró rendelkezések


Az Autodoc Plus-tagságra a Német Szövetségi Köztársaság törvényei vonatkoznak, az Egyesült Nemzeteknek az áruk nemzetközi adásvételi szerződéseiről szóló egyezményének kizárásával. Ez nem vonatkozik a fogyasztókra azon rendelkezések vonatkozásában, amelyek az ezen kikötés nélkül alkalmazandó jogszabályok szerint kötelezőek (azaz általában a fogyasztó lakóhelye szerinti ország rendelkezései), és amelyektől megállapodás megkötésével eltérni nem lehet.

A jelen szerződésből eredő vagy azzal összefüggésben felmerülő valamennyi jogvita esetén a kizárólagos joghatóság Berlin, feltéve, hogy a szerződő felek kereskedők, vagy nem rendelkeznek általános joghatósági hellyel Németországban vagy egy másik EU-tagállamban, vagy ha a jelen felhasználási feltételek hatálybalépése után külföldre helyezte át az állandó lakóhelyét vagy ha az állandó lakóhelye vagy szokásos tartózkodási helye a kereset benyújtásakor nem ismert.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelen Plus általános felhasználási feltételeket a szerződés futamideje alatt a jövőre való hatással megváltoztassuk vagy kiigazítsuk, amennyiben ez szükségessé válik, például ha a törvényekben vagy az esetjogban változás áll be. A megváltozott feltételeket szöveges formában, a tervezett hatálybalépés előtt megküldjük Önnek, és kiemeljük benne az új rendeleteket és azok hatálybalépésének dátumát. Ezenkívül megfelelő időt biztosítunk Önnek arra, hogy jelezze, elfogadja-e a módosított Plusz általános felhasználási feltételeket a szolgáltatások további igénybevétele érdekében. Amennyiben az időszak végéig nem érkezik Öntől értesítés, a megváltozott feltételek érvénybe lépnek. Az időszak elején külön értesítjük Önt a jogi következményekről, vagyis az Ön kifogásolási jogáról, a kifogásolás határidejéről és a hallgatás jelentőségéről. Ez a módosítási mechanizmus nem vonatkozik a felek fő szerződéses kötelezettségeinek módosítására.

Az egyes rendelkezések hatályon kívül helyezése nem befolyásolja a többi rendelkezés kötelező erejét.

15. Elállási jog


Fogyasztóként az alábbiaknak megfelelő elállási joggal rendelkezik. Fogyasztónak minősül az a természetes személy, aki jogi ügyletet köt olyan célokra, amely túlnyomórészt nem minősül sem üzleti, sem önálló szakmai tevékenységnek.

ELÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

ELÁLLÁSI JOG

Önnek joga van tizennégy napon belül indokolás nélkül elállni ettől a szerződéstől. Az elállási időszak a szerződéskötéstől számított 14 nap.

Az elállási jogának gyakorlása érdekében

Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin (“Autodoc”), telefonszám: +36 1 998 9222 , e-mail: [email protected], факс: +49 30 208 478 250

Ön köteles egyértelmű nyilatkozat formájában (például levélben, telefonon, faxon vagy e-mailben) értesíteni bennünket a szerződés elállására vonatkozó döntéséről. Használhatja a mellékelt elállási mintanyomtatványt, de ez nem kötelező.

Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási határidő lejárta előtt beküldi az elállási jogával kapcsolatos értesítését.

AZ ELÁLLÁS KÖVETKEZMÉNYEI

Ha eláll a szerződéstől, kötelesek vagyunk az Öntől érkezett összes befizetett összeget azonnal visszatéríteni, de legkésőbb a szerződéstől való elállásról szóló értesítés beérkezését követő tizennégy napon belül. Ehhez a visszafizetéshez ugyanazokat a fizetési eszközöket használjuk, amelyeket Ön az eredeti tranzakció során használt, kivéve, ha kifejezetten másként állapodtunk meg Önnel. A visszafizetésért semmilyen körülmények között nem számítunk fel díjat.

Elállási mintanyomtatvány a következőknek megfelelően:

A német Polgári Törvénykönyv bevezetéséről szóló törvény (EGBGB) 246a cikke 1. par. 2. szak. 1. bek. 1. pontjának 2. függeléke és 2. par. 2. szak. 2. pontja

Ha vissza szeretné mondani a szerződést, kérjük, töltse ki ezt a nyomtatványt, és küldje be a következő címre:

Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Germany, Fax: +49 30 208 478 250, E-mail: [email protected]

loader Kérjük, várjon...