1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

ajtótömítés autójához

ajtótömítés rendeljen olcsón
Brand autó ajtótömítés hatalmas választék online
ajtótömítés az Top autó márkákhoz
ajtótömítés kiváló minőségben: Top gyártók
 • Eredeti BUGIAD ajtótömítés
 • Eredeti DT ajtótömítés
 • Eredeti FEBI BILSTEIN ajtótömítés
 • Eredeti JP GROUP ajtótömítés
 • Eredeti LEMFÖRDER ajtótömítés
 • Eredeti Metalcaucho ajtótömítés
 • ORIGINAL IMPERIUM
 • SASIC
 • SWAG
 • TRUCKTEC AUTOMOTIVE
 • VAICO
Több
Top 8 ajtótömítés legnépszerűbb
A legnépszerűbb cserealkatrészek a ajtótömítés kategóriából. Nagy választékban vannak különböző márkájú ajtótömítés alkatrészeink és más alacsony áru ajánlataink

Tudjon meg többet ajtótömítés alkatrészről - működési mód, diagnózis, a hibák okai és a csere intervallumok

Az autók ajtóinak gumitömítésein, gumiszigetelésein megjelenő repedések egy igen gyakori hibajelenség ezeknél az alkatrészeknél. A gumitömítések repedezettségét, sérüléseit főként a magas hőmérséklet és a gyakori hőmérséklet változások okozzák.

Hogyan vehető észre az ajtó gumitömítések repedezettsége

A meghibásodás könnyen észrevehető a kérdéses alkatrészek felületnék alapos megvizsgálásával. A jó állapotú tömítés egyenletes, sima felületű és mentes minden deformációtól, sérüléstől és repedéstől. A problémás alkatrész cseréjéhez az adott ajtó egészét le kell leszerelni. Az ajtó eltávolításának procedúrája gépjármű márkánként, típusonként, modellenként eltérő, ezért sokkal jobb, ha egy autószerelő műhelyt, vagy egy szakszervizt bíz meg a munkával. Ha az ajtó gumitömítése sérült, repedezett, akkor a por, a nedvesség és a különféle szennyeződések könnyen bejutnak a jármű utasterébe. Érdemes alaposan megvizsgálni a jármű ajtóinál a csatlakozási felületeket és az autó padlóját is.

Az ajtó gumitömítések repedezettségének okai

A gépjárművek esetében az ajtó gumitömítések repedezettségét az esetek döntő többségében a hosszú időn keresztül tartó közvetlen, erős intenzitású napsugárzás okozza. Az ajtó gumitömítések meghibásodását, repedezettségét az alábbiak is okozhatják:

 • nagymértékű hőmérséklet ingadozások;
 • gyenge minőségű alapanyagok használata;
 • szakszerűtlen beszerelés.
Hogyan előzhető meg az ajtó gumitömítések idő előtti kopása

Csak megbízható, ismert gyártók alkatrészeit használja a gépjárművéhez. Ezek az alkatrészek ugyanis minőségi alapanyagokból készülnek, amelyek megfelelően ellenállnak a hőmérséklet ingadozásoknak, és a külső erőbehatásoknak. Az ajtó gumitömítések élettartama jelentős mértékben megnövelhető, ha figyelembe veszi a szerelési/használati útmutatókat és a gyártó ajánlásait is.

Az ajtó gumitömítések esetében a mechanikai sérüléseket és a repedések megjelenését a szakszerűtlen beszerelés is okozhatja, ezért fontos, hogy kizárólag csak szakembert/szakszervizt bízzon meg a munka elvégzésével.

Hogyan válasszon ajtó gumitömítést a gépjárművéhez

Az alkatrész kiválasztásánál mindig vegye figyelembe a gépjármű gyártójának ajánlásait és a megadott műszaki paramétereket. Ha segítségre lenne szüksége, akkor forduljon bizalommal az AutoDoc ügyfélszolgálatának szakemberekből álló csapatának munkatársaihoz, akik segítenek önnek a gépjárművéhez tökéletesen megfelelő alkatrész kiválasztásában. Mindehhez önnek csak a gépjármű márkáját, a modelltípust és a gyártás évét kell megadnia. Biztos, hogy meg lesz majd elégedve az alacsony árainkkal, a rugalmas diszkont rendszerünkkel és a speciális akcióinkkal, promócióinkkal is. Az AutoDoc az ön megbízható, szakértő, vevőközpontú partnere!

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Féktárcsa
Alkatrész + Gyártók Olajszűrő SWF
Alkatrész + Autógyártó Gyújtógyertya MAN
Alkatrész + cikkszám Törlőlapát 132603
cikkszám 728800
cikkszám + Gyártók 9XW 862 050-001 HELLA
OEN 0008205045
OEN + Gyártók 0008206045 VALEO
loader Kérjük, várjon...