Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
44-0253
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Michelin Autógumi

Kiváló minőségű 700 Michelin Gumiabroncs — Autó, Kisteherautó, SUV!
Elem per oldal:

A Michelin márkájú személyautó gumiabroncsokat az ugyanezt a nevet viselő vállalat gyártja, amelynek a központja Franciaországban, Clermont-Ferrand-ban van. A vállalat nevéhez számos innováció fűződik, a radiáli gumiabroncsokat is beleértve.

7 tény a Michelin-ről

 1. A vállalatot 1989-ben egy testvérpár - André és Edouard Etienne Michelin - alapította. 
 2. Napjainkban a vállalat több, mint 60 gyártási egységgel rendelkezik 17 országban.
 3. A vállalat éves szinten több, mint 160 millió Michelin személyautó gumiabroncsot gyárt. A 40%-uk Európában kerül értékesítésre.
 4. A vállalat élen jár az üzemanyag felhasználást csökkentő környezetbarát gumiabroncsok gyártása terén.
 5. A cég termékei a Total Performance koncepció alapján kerülnek kifejlesztésre, ami magába foglalja a cég saját kutatási központjának találmányait is.
 6. A vállalat összes terméke a prémium-árkategóriás szegmensbe tartozik és magas biztonsági szintet nyújt.
 7. A vállalat nem csupán a gumiabroncs gyártásáról ismert, ugyanis a híres "The Red Guide" (Franciálus: Le Guide Rouge) étteremkalauz alapítója is, ami 1900 óta készítenek. 

Michelin személyautó gumiabroncs típusok

 • Nyári. A következő modellek a legnépszerűbbek:
  • Energy XM2. Extra erős autógumi. Különböző mélységű széles barázdákkal van ellátva a hatékony vízelvezetéshez. Hozzájárul az jobb üzemanyag hatékonysághoz.
  • Energy Saver. Az egyedi Eco Grip gumikeverék felhasználásával készülnek, ami jelentős mértékben hozzájárul az üzemanyag fogyasztás csökkentéséhez. Emellett az ilyen típusú gumik a megnövelt értékezési felületnek köszönhetően kitűnő stabilitás is jellemzi.
  • Primacy4. A hasonló autógumi modellekhez képet a vízelvezető barázdák 22%-kal szélesebbek. Ez jelentős mértékben csökkenti a vízenfutás kockázatát. A gumiabroncsok kopásjelzővel is el vannak látva.
  • Pilot Sport4, Cup 2, and Sport4S. Sportautókhoz készült gumiabroncsok. A legtöbbjük akár a 300 km/h-s sebességgel történő használatra is megfelelő. A fém és nejlonszálak kombinációjának alkalmazása kitűnő kormányozhatóságot, és hatékony fékhezést biztosít..
 • Téli. A Michelin személyautó gumiabroncs katalógusban az alábbi modellek találhatók::
  • Pilot Alpin. A futófelületen a lamellák három különböző méretben és különböző szögekben vannak elhelyezve. Ez lehetővé teszi az érintkezési felületről a havas latyak eltávolítását, ami megnöveli a tapadást.
  • Pilot Alpin 5. Ezek a gumiabroncsok csúszós úton csökkentik a féktávot. A gumiköpeny további extra rétegeinek köszönhetően kopásállók.
  • Alpin 6. Az fő jellemzőjük, hogy a hó eltávolításra szolgáló berázdákkal vannak ellátva, ami kiterjeszti a használhatóságukat. Ennek köszönhetően még az elhasználódott  gumik is megőrzik a tulajdonságaikat.
  • X-Ice 3. A nagyszámú futófelületi blokk miatt ezek a gumiabroncsok hatékony gyorsítást, és rövid féktávot biztosítnak hóval fedett utakon.
  • X-Ice North 4. Ezek a gumiabroncsok számos fém szegeccsel vannak ellátva, aminek köszönhetően jeges felületű utakon is használhatók. Az ilyen típusú termékek kiváló stabilitást, és kitűnő kormányozhatóságot biztosítnak.
 • CrossClimate. Négyévszakos gumiabroncsok. A szimetrikus irányított mintázatnak köszönhetően gyorsan elvezetik a vizet. Az ilyen típusú gumiabroncsok kétféle típusú lamellával vannak ellátva: az egyik típus száraz tiszta felületen biztosít tapadás, a másik éles élekkel rendelkező lamella típus pedig havas felületen.

Autodoc.hu személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Ha alacsony áron szeretne kiváló minőségű gumiabroncsokat vásárolni, akkor regisztráljon az online áruházunkban. Tőlünk számos egyéb termék mellett, gyorsan és olcsón vásárolhat Michelin személyautó gumiabroncsokat is. Kövessen online módon figyelemmel az éppen aktuális promóciókat, és spóroljon pénzt!