1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

tömítés, üzemanyagszivattyú autójához

tömítés, üzemanyagszivattyú rendeljen olcsón
Brand autó tömítés, üzemanyagszivattyú hatalmas választék online
tömítés, üzemanyagszivattyú az Top autó márkákhoz
tömítés, üzemanyagszivattyú kiváló minőségben: Top gyártók
 • Eredeti AJUSA tömítés, üzemanyagszivattyú
 • Eredeti AUTOMEGA tömítés, üzemanyagszivattyú
 • Eredeti DT tömítés, üzemanyagszivattyú
 • Eredeti ELRING tömítés, üzemanyagszivattyú
 • Eredeti FEBI BILSTEIN tömítés, üzemanyagszivattyú
 • Eredeti GOETZE tömítés, üzemanyagszivattyú
 • HITACHI
 • JP GROUP
 • ORIGINAL IMPERIUM
 • PAYEN
 • PETERS ENNEPETAL
 • TOPRAN
 • VAICO
Több
Top 8 tömítés, üzemanyagszivattyú legnépszerűbb
A legnépszerűbb cserealkatrészek a tömítés, üzemanyagszivattyú kategóriából. Nagy választékban vannak különböző márkájú tömítés, üzemanyagszivattyú alkatrészeink és más alacsony áru ajánlataink

Tudjon meg többet tömítés, üzemanyagszivattyú alkatrészről - működési mód, diagnózis, a hibák okai és a csere intervallumok

Az üzemanyag szivattyú tömítések az üzemanyag szivárgását, és a kapcsolódó alkatrészekbe való bejutását akadályozzák meg. Az üzemanyag szivattyú és háza közötti helyet zárják le.  Tömítéseket membránszivattyú membránjai közé is tesznek a mechanikus szivattyúkban.

Ezek az alkatrészek gumiból készülnek, ami ellenáll a benzin, az olaj és más munkafolyadékok romboló hatásának. Fémtömítések is használhatók, ezeknek jobb jellemzőik és hosszabb élettartamuk van. A tömítések mérete, alakja és más paraméterei függhetnek az autó márkájától, modelljétől és az üzemanyag szivattyú típusától.

Az üzemanyag szivattyú tömítések cseréje

Amikor tömítéseket cserél, győződjön meg róla, hogy az új tömítések kompatibilisek az autóban lévő üzemanyag szivattyúval. Meg kell jegyezni, hogy a szivattyú szétszerelése előfeltétele a tömítések kötelező cseréjének, mert csak így biztosítható az alkatrész zártsága. Ezt a feladatot szakemberre kell bízni, mivel a néhány alkatrész, illetve az üzemanyag szivattyú kiszerelése is szükséges lehet. A feladat összetettsége az autómodelltől függ.

Szakértő segítség az AutoDoc-tól
 • Időt takaríthat meg Webáruházunkban az alkatrész vásárlás kevesebb időt igényel, mint egy normál áruházban. Weboldalunk egyszerű és kényelmes felülete segíteni fog abban, hogy az óriási kínálatban megtalálja azt a bizonyos alkatrészt, amire szüksége van.
 • Kedvező árak. Csak hasonlítsa össze árainkat bármely más webáruház áraival, és akkor Ön is látja majd, melyik ajánlat a jobb. Most kedvező áron vásárolhat üzemanyag szivattyú tömítéseket. Rugalmas kedvezményrendszerünk és rendszeres akcióink minden ügyfelünk számára elérhetők. Velünk már az első vásárlásnál pénzt takarít meg!
 • Minőség. 100%-ig biztosak vagyunk a termékekben, melyeket forgalmazunk, ezért minden alkatrészre 2 év garanciát adunk. Ha kihasználja webáruházunk ajánlatait, hosszú időre megfeledkezhet az alkatrészekre vonatkozó kiadásokról. A minőségi alkatrészek nagyon ritkán hibásodnak meg, hosszú időre tervezték őket.
 • Segítség. Műszaki ügyfélszolgálatunk megbízható segítséget nyújt, és minden kérdésére válaszol a megrendelésével, és a fizetési módokkal kapcsolatban; és a keresett alkarészekről is megad minden tájékoztatást. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb alkatrészt is.
Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész olajszűrő
Alkatrész + Gyártók olajszűrő BOSCH
Alkatrész + Autógyártó olajszűrő BMW
Alkatrész + cikkszám olajszűrő V20-0732
cikkszám 696.590.100
cikkszám + Gyártók 8GM 002 092-121 BOSCH
OEN 1944537
OEN + Gyártók 1964201 BOSCH
loader Kérjük, várjon...