1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

tömítés, üzemanyag vezeték autójához

tömítés, üzemanyag vezeték rendeljen olcsón
Brand autó tömítés, üzemanyag vezeték hatalmas választék online
tömítés, üzemanyag vezeték az Top autó márkákhoz
tömítés, üzemanyag vezeték kiváló minőségben: Top gyártók
  • Eredeti DT tömítés, üzemanyag vezeték
  • Eredeti ELRING tömítés, üzemanyag vezeték
  • Eredeti FEBI BILSTEIN tömítés, üzemanyag vezeték
  • Eredeti GOETZE tömítés, üzemanyag vezeték
  • Eredeti SWAG tömítés, üzemanyag vezeték
  • Eredeti TRUCKTEC AUTOMOTIVE tömítés, üzemanyag vezeték
Top 8 tömítés, üzemanyag vezeték legnépszerűbb
A legnépszerűbb cserealkatrészek a tömítés, üzemanyag vezeték kategóriából. Nagy választékban vannak különböző márkájú tömítés, üzemanyag vezeték alkatrészeink és más alacsony áru ajánlataink

Tudjon meg többet tömítés, üzemanyag vezeték alkatrészről - működési mód, diagnózis, a hibák okai és a csere intervallumok

Az üzemanyag vezeték tömítések az üzemanyagrendszer részeit összekötő üzemanyagot szállító vezetékek csatlakozásainak szivárgás-mentességét biztosítják.

A tömítések tartós gumiból készülnek, és ellenállnak a benzin vagy az olaj hatásainak. Formájuk eltérő, ez a gépkocsi márkájától és modelljétől, valamint a rendszerben lévő helyüktől függ.

Az üzemanyag vezeték tömítések meghibásodása

A tömítések fő problémája a mechanikai sérülés. Repedéseik vagy szakadásuk következtében a rendszerben nyomásvesztés történik, így nedvesség és szennyeződések szivárognak be. Az ilyen hibák az üzemanyag vezetékek meghibásodását is okozhatják. A hibák jelei a megnövekedett üzemanyagfogyasztás és a nem stabil motorműködés.

Az üzemanyag vezetéket minden ütemezett karbantartáskor ellenőrizni szükséges.  Különleges figyelmet kell fordítani a tömítések helyére. Amennyiben szivárgást észlelünk, ezeket ki kell cserélni.

Szakértő segítség az AutoDoc-tól

Amennyiben üzemanyag vezeték tömítésre van szüksége, ügyeljen arra, hogy a kiválasztott alkatrész milyen minőségű anyagból készült. Gátlástalan gyártók használhatnak olyan gumit, mely nem ellenálló a benzinnel és az olajjal szemben. Az ilyen anyagból készült tömítések harmadannyi ideig sem tartanak ki, mint a megbízható gyártók által készített termékek. Mi biztosítjuk termékeink magas minőségét, mivel kizárólag a megbízható alkatrészeknek garantálhatják a maximális élettartamot, és a hibák minimális kockázatát.

A termékek minősége mellett kiszolgálásunk színvonalára is gondot fordítunk. Úgy vásárolhat nálunk, hogy a lábát sem kell kitennie az ajtón. Csak azt kell tudnia, milyen alkatrészre van szüksége. Ha kérdése van, kérjük, bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink azonnal megadják az összes szükséges információt.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Javítókészlet, vezetőkar
Alkatrész + Gyártók Javítókészlet, vezetőkar TRW
Alkatrész + Autógyártó Javítókészlet, vezetőkar LEXUS
Alkatrész + cikkszám Javítókészlet, vezetőkar 7528ULT
cikkszám 500018
cikkszám + Gyártók 032107 TRW
OEN 7528ULT
OEN + Gyártók 032107 TRW
loader Kérjük, várjon...