Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
19-3372
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 195/55 R16

Gyártók
Kiváló minőségű 700 195/55 R16 Gumi!
Elem per oldal:

A 195/55 R16 személyautó gumiabroncsok a következő autótípusokkal kompatibilisek: Alfa Romeo Giulietta, Citroen DS3, Lancia Delta, Opel Corsa, és számos egyéb népszerű autó modell. A gumiabroncsoknak a következő méreteik vannak: szélesség 195 mm, magasság 107 mm, kerékpánt átmérő 16 colos, a magasság és szélesség aránya 55%-os

Előnyök

Ezeknek a gumiabroncsoknak a nyilvánvaló előnyei a magasabb profillal rendelkező autógumikkal szemben a következők:

  • Jobb kormányozhatóság nagy sebességnél. A kiváló tapaodásnak köszönhetően a karosszéria csak minimális mértékben dől meg manőverezéskor. 
  • Lehető teszik, hogy a gépjármű vezető hamarabb észlelje az útburkolat változásait. Így gyorsan módosíthatja a menetirányt.

Amennyiben az adott gépjármű gyártója ezt engedélyezi, az ilyen gumiabroncsokat fel lehet szerelni a nagyobb kerékpánt átmérő rendelkezők helyett. Ez általában a súly csökkenésének előnyét eredményezi, aminek köszönhetően csökken a felfüggesztési elemeket érő terhelés. Ugyanakkor a kerekek megforgatása is kevesebb energiát vesz igénybe, ami pedig pozitív hatással van az üzemanyag hatékonyságra. 

Az ilyen méretű gumiabroncsok számos márka kínálatában megtalálhatók: Winter Tact, CST, Austone, Nankang, Insa Turbo, Federal, Nexen, Minerva, Viking, Matador, stb.

Autodoc.hu: 195/55 R16 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Az adott gépjármű műszaki jellemzőinek és használati körülményeinek figyelembevételével kiválasztott kiváló minőségű gumiabroncsok hosszabb élettartammal rendelkeznek, és maximális kényelmi szintet biztosítanak. Ezért azt tanácsoljuk, hogy mielőtt gumiabroncsokat vásárolni az online áruházunkban, konzultáljon az online ügyfélszolgálatunk szakembereivel is. Cégünk szakképzett munkatársai minden szükséges információval ellátják önt a termékekkel kapcsolatban, és szükség esetén segítenek a rendelés leadásában is. Tőlünk rendkívül kedvező áron vásárolhat 195/55 R16 személyautó gumiabroncsokat, amit követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk önnek a megrendelt termékeket.