Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
87-9975
0,00 HUF
Az Ön kosara üres

Autógumi 185/60 R15

Gyártók
Kiváló minőségű 700 185/60 R15 Gumi!
Elem per oldal:

A 185/60 R15 személyautó gumiabroncsokat a gépjárműgyártók gyakran használják kis teljesítményû jármûveknél. Az esetükben a megjelölések a következők: a 185 a profil szélessége milliméterben megadva, a 15 a kerékpánt átmérő collban megadva, a 65 a szélesség-magasság százalékos aránya. Az az utóbbi 111 mm-es.

Előnyök 

Ezeknek a gumiabroncsoknak keskeny profiljuk van. Számos olyan téli modell található  közöttük, amely havas, jeges úton kellő stabilitást nyújt. Az előnyeik a következők:

  • A széles változatokhoz képes kisebb az esetükben a vízenfutás valószínűsége.
  • Magas kényelmi szint. A szilárd oldalfalak jól elnyelik a zajokat és a vibrációt. 
  • Megfizethető ár. A nagyobb méretű modellekhez képest olcsóbbak. 
  • Kopásállóság. A merev oldalfalaknak és a könnyű súlynak köszönhetően nem hajlamosak az eldeformálódásra.
  • Üzemanyag hatékonyság. A legtöbb ilyen típusú autógumi alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, ami javítja az üzemanyag hatékonyságot. 
  • Széles termékválaszték. Ilyen méretú gumiabroncsok számos népszerű márka kínálatában megtalálhatók, mint például: Nankang, King Meiler, Goodride, Tristar, Pirelli, Dunlop, Michelin, Continental.

Autodoc.hu - 185/60 R15 személyautó gumiabroncsok online nagyáruháza

Az online áruházunkból bármikor pár kattintással vásárolhat 185/60 R15 személyautó gumiabroncsokat. Ügyfélszolgálatunk szakképzett munkatársai mindig örömmel segítenek önnek. Kollégáink a termék katalógusunkban található összes árucikkel kapcsolatban bármilyen jellegű információt meg tudnak adni önnek. De emellett tájékoztatást nyújtanak az éppen aktuális promóciókról is. Így mindent, amire csak szüksége van gyorsan és olcsón szerezhet be tőlünk.