Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
nézet
Gyártók
176 TÉTEL

A különböző ragasztószalagok arra a célra szolgálnak, hogy megvédjék a gépjármű belső és külső alkatrészeit a javítási munkák, fényezés stb. során a sérülésektől és a beszennyeződéstől. Emellett használatosak külső díszítőelemek rögzítésére, illetve az autó utasterében vezetékek, és egyéb alkatrészek rögzítésére is.

A ragasztószalagok típusai

 • Egyoldalas. A burkolatok alatt rejtve elhelyezett alkatrészek rögzítésére megfelelő. Vezetékek rögzítésére is ideális.
 • Kétoldalas. Két alkatrész - szabad szemmel nem látható - összeragasztására szolgál. Megfelelő belső és külső alkatrészek rögzítéséhez.

Az alapanyag alapján különböző típusú ragasztószalagok vannak. Az alábbiak a leggyakoribbak:

 • Papír. Elsősorban az ablaküveg és az egyéb karosszéria elemek védelmére szolgál a fényezés során.
 • Szövet. Rendkívül erős, így ideális kábelek rögzítéséhez.
 • Akril-hab ragasztószalagok. Leginkább az utastérben használatosak kisebb kiegészítők rögzítéséhez.
 • Fém fólia. Megvédi a fémből készült alkatrészeket és az elektromos vezetékeket a korrózióval szemben.

A ragasztószalagok hengeres vagy előre levágott darabokat tartalmazó kiszerelésben érhetők el. Az utóbbi változat rendkívül hasznos a műszerfal borítás - műszerfal védők - és egyéb kisebb alkatrészek rögzítéséhez.

Tippek ragasztószalagok használatához

 1. Győződjön meg róla, hogy az ön által megvásárolni kívánt ragasztószalag megfelelő-e az adott célra. Például a külső díszítőelemek rögzítéséhez olyan termék szükséges, ami ellenáll a hidegnek
 2. A megfelelő minőségű kötés biztosítása érdekében tisztítsa meg és zsírtalanítsa azt a felületet, amelyre fel kívánja helyezni a ragasztószalagot.
 3. A munkálatokat egy jól szellőző helyiségben kell végezni, amely esetében a hőmérséklet nem eshet +20 °C alá.
 4. Nem dobja ki az adott termék eredeti csomagolását, ugyanis a gyártói ajánlás szerint az eredeti csomagolásban ajánlott tárolni az terméket. Annak érdekében, hogy a ragasztószalag hosszú időn keresztül megőrizhesse a jó tapadási tulajdonságait fontos, hogy a használati útmutatóban megadott hőmérsékleten és páratartalom mellett tárolja azt.

AutoDoc: kényelmes online vásárlás

Az alábbi előnyöket élvezheti, ha az online-webshopunkat választja:

 1. Kiváló minőségű termékek vásárlása kedvező áron. Cégünk a legnevesebb gyártók minőségi termékeit forgalmazza megfizethető áron.
 2. Pénzmegtakarítás lehetősége a kiszállításnál. Egy adott összeg felett ingyenes kiszállítást biztosítunk a rendelésekhez.
 3. A legrövidebb időn belül átveheti a rendelését. Cégünk szakemberei segítenek gyorsan kiválasztani az önnek szükséges termékeket, segítenek a fizetés lebonyolításában, majd azonnal előkészítik a rendelését a kiszállításra.
loader Kérjük, várjon...