Plus
Próbálja ki a prémium fiókot
0   TÉTEL
#
0,00 HUF
Az Ön kosara üres
nézet
Gyártók
29 TÉTEL

A pumpás permetezők - pumpás autómosók - használatával megtisztíthatók a karosszériaelemek és a keréktárcsák abban az esetben, ha csak kis mértékben szennyeződtek be. Emellett a karbantartási és javítási munkálatok során használhatók különféle autóápolási termékek és speciális vegyületek felvitelére is.

Pumpás permetező típusok

Különböző űrtartalmú tartályokkal érhetők el:

 • 1 - 2 L. Olcsók és kis önsúly jellemzi őket. Oldalsó fogantyúval vannak ellátva és permetező eszközként funkcionálnak. A segítségükkel kényelmesen elvégezhető a kisméretű alkatrészek lekezelése.
 • 3 – 20 L. Teleszkópos csővel vannak felszerelve. Ennek köszönhetően kényelemesen használhatók olyan esetekben, amikor a gépjármű tetejéről vagy más nehezen elérhető helyeken lévő alkatrészekről kell eltávolítani a szennyeződéseket. Az ilyen típusú eszközök fogantyúja a tetejükön van elhelyezve. A tartószíjaknak, és vagy a vállpántoknak a segítségével pedig a használójuk a munka közben a hátára rögzítve viselheti őket. Figyelembe véve azt a tényt, hogy teletöltött tartállyal jelentős súlyuk van, a háton hordhatóság egy rendkívül kényelmes módja a használatuknak. Egyes típusaik képesek a bennük lévő folyadék folyamatos permetezésére is.
 • 20 L és afeletti. Nagy méretű felületek lekezeléshez használatosak. Szintén rendelkeznek teleszkópos csővel. A nagy méretük és a jelentős súlyuk ellenére is kényelmes az ilyen típusú eszközök használata: olyan kerekekkel vannak felszerelve, ami könnyűvé és kényelmessé teszik a mozgatásukat. Emellett az esetükben nincs szükség a tartály felakasztására.

A ház rész anyaga alapján az alábbi fajtáik vannak:

 • Műanyag. Olcsók, könnyűek, viszont nem használhatók olajat tartalmazó készítményekhez.
 • Fém (acél vagy alumínium). A kőolaj származékok nem tesznek kárt bennük. Kiválóan ellenállnak a külső mechanikai hatásoknak és sérüléseknek.

A pumpás permetezők az üzemi nyomásszintjük mértéke terén is eltérnek egymástól. Ez az érték általában a tartály méretétől függ és 3 - 6 atm érték között váltakozhat.

Tippek a pumpás permetezők használatához

 1. Használjon egyedi védőfelszerelést: az egyes autóipari vegyi anyagokban lőv agresszív vegyületek veszélyesek lehetnek a szemre, bőrre és a légutakra nézve
 2. A munakvégzés megkezdése előtt alaposan olvassa el az adott termék használati útmutatóját, hogy meggyőződhessen arról, hogy az kompatibilis-e a permetező tartályának anyagával
 3. Miután végzett az autóalkatrészek lekezelésével fontos, hogy ne feledkezzen meg az eszköz vízzel, vagy speciális tisztítószerrel történő megtisztításáról. Ugyanis ellenkező esetben a vegyi anyagokból hátramarad lerakódások dugulásokat okozhatnak a permetező fúvókákban.

AutoDoc: kényelmes online vásárlás

Az online webshopunk számos előnnyel rendelkezik:

 1. Széles kínálat. Nálunk mindent egy helyen megtalál, amire csak szüksége lehet, beleértve a gépjármű komponenseket, kenőanyagokat, az autó javításához és karbantartásához szükséges szerszámokat és eszközöket, autóipari vegyszereket és autóápolási termékeket. Az oldalunkon található termékek külön kategóriákba vannak csoportosítva, így pillanatok alatt kiválaszthatja és megveheti az ön számára megfelelő típusú pumpás permetezőt is.
 2. Megfizethető árak. Az alkatrész ellátókkal és a gyártókkal kiváló kapcsolatot ápolunk, aminek köszönhetően rendkívül alacsony áron tudunk minőségi termékeket forgalmazni, és jelentős mértékű kedvezményeket nyújthatunk ügyfeleinknek.
 3. Tapasztalt szakemberek. Cégünk szakemberei mindig naprakészek az autóipari újdonságok és az innovatív technológiai megoldások tekintetében is. Ennek köszönhetően a leghatékonyabb termékek azonnal bekerülnek az online katalógusunkba, és elérhetővé válnak vásárlóink számára.
loader Kérjük, várjon...