1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg PEUGEOT 4008 gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Peugeot 4008

A Peugeot 4008 crossover gyártása 2012-től napjainkig tart. A modell a Peugeot Company és a Mitsubishi Motors közötti együttműködés eredménye. Az autót Japánban gyártják.

A Peugeot 4008 születésének története

A Peugeot HR1 koncepció 4008-at 2010-ben, Párizsban mutatták be. A bemutatót a francia gyár 200. évfordulójára időzítették. Az autót a Genfi Autószalonon mutatták be 2012 márciusában, az értékesítés a következő hónapban kezdődött meg.

Az autót Franciaországban, Németországban, Luxemburgban, Oroszországban, Ukrajnában, Moldovában és Bulgáriában árusítják, Nagy Britanniában és Írországban nem került bevezetésre.

A Peugeot 4008 gépkocsikat a Mitsubishi GS alaplemezre építették. Minden Peugeot 4008 autóban Start-Stop rendszer van, ami vezérli az üzemanyagfogyasztást, és a CO2 kibocsátást. A Peugeot 4008 és elődje a közötti különbséget a négykerék-meghajtású Multi-Select 4WD rendszer adja.

A crossover mutatós belső tér mellett a fényszórókat körbevevő LED világítást, egyedi ködlámpákat és széles hűtőrácsot kapott.

A belső kárpitozáshoz kiváló minőségű, puha tapintású anyagokat használtak - az autó háromféle kárpitozással volt kapható: szövet, bőr, és a kettő kombinációja. Minden Peugeot 4008 gépkocsiban nagy és kényelmes ülések voltak. A tágas utastérben a hátul ülő utasok is kényelmesen érezhetik magukat. A legdrágább felszereltségben elektromos ülések és ülésfűtés is van.

A belső tér másik jellegzetessége a nagy gonddal megtervezett, a személyes tárgyaknak kialakított tárolási rendszer. A kesztyűtartóban világítás és térképtartó van, az ajtózsebekben 1,5 literes üvegek számára van hely. Az első és hátsó kartámaszokon két pohártartó került kialakításra, az első ülések hátsó oldalán két hálós zseb található.

A Peugeot 4008 gépkocsikban lévő extrák között a következők találhatók: csomagtartó és tető sínek, síléc és kerékpár rögzítők, különböző küszöbdíszlécek, és különböző anyagból készült szőnyegek.

Minden autóban aktív biztonsági rendszerek találhatók: blokkolásgátló fékrendszer (ABS), fékerő elosztó rendszer (EBD), lejmenet vezérlőrendszer (HSA), és elektromos menetstabilitási rendszer (ESP). A passzív biztonsági rendszer hárompontos biztonsági övekből, Isofix gyerekülés rögzítőkből, kikapcsolható utaslégzsákokból, különleges hátsóajtónyitás - gátlóval, hogy a gyerekek ne nyithassák ki a gépkocsi ajtaját.

A Peugeot 4008 a különböző piacokon

Japánban a Peugeot 4008-at Mitsubishi ASX néven ismerik, Kanadában Mitsubishi RVR a neve, az Egyesült Államokban pedig Mitsubishi Outlander Sport néven forgamazták. Európában a Peugeot 4008 ikertestvére a Citroen C4 AirCross.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Javítókészlet, vezetőkar
Alkatrész + Gyártók Javítókészlet, vezetőkar TRW
Alkatrész + Autógyártó Javítókészlet, vezetőkar LEXUS
Alkatrész + cikkszám Javítókészlet, vezetőkar 7528ULT
cikkszám 500018
cikkszám + Gyártók 032107 TRW
OEN 7528ULT
OEN + Gyártók 032107 TRW
loader Kérjük, várjon...