1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg PEUGEOT 301 gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Peugeot 301

A Peugeot 301 autókat 1932-től a mai napig gyártják. Az első autók Franciaországban készültek; a második generáció gyártását Spanyolországban, Kínában és Nigériában szervezték.

Peugeot 301 I. generáció

Az első generációs gépkocsikat 1932-től 1936-ig gyártották. Ezek stílusos kupék, szedánok és kabriók voltak. Független első felfüggesztéssel és praktikus kormányoszloppal voltak felszerelve.

Peugeot 301 II. generáció

A Peugeot 301 modell felújításaként gyártott új modellt a tervezők a régi névvel mutatták be a 2012-es Párizsi Autószalonon. A modern gépkocsik szedán karosszériával készülnek.

A Peugeot 301 autók stílusos, szemet gyönyörködtető külső dizájnjukkal tűnnek ki a többi jármű közül. A fényszórók egyedi formájúak voltak, az első lökhárító trapézos, krómkeretes hűtőrácsot, és laposan fekvő kereszttartókat kapott. Az első lökhárító légellenállása is kiváló volt.

A Peugeot 301 ergonomikus belső térrel és tágas csomagtérrel rendelkezik, utóbbi mérete 506 liter. Az autót háromféle variációban rendelhetik meg a vásárlók: Active, Access és Allure. Az autó tervezésénél a biztonság volt a fő prioritás. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS), a tolatóradar és a vezető- és utasoldali biztonsági légzsákok benne voltak az alapfelszereltségben.

Az autóra jellemző a könnyű kezelhetőség és a kiváló menetstabilitás, melyet a gépkocsi dinamikus vezérlőrendszerrel érnek el. Minden Peugeot 301 gépkocsiban első elektromos ablakok, és fűthető tükrök vannak. Az utastér kényelmét a légkondicionáló rendszer és a modern audiorendszer szolgálja. Ezen funkciók vezérléséhez tartozó gombok a középső konzolon, a vezető számára kényelmesen elérhető módon kerültek elhelyezésre.

A Peugeot 301 a világ különböző országainak piacán

A Peugeot 301 modellt a Citroën C-Elysee ikertestvérének tekintik.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Féktárcsa
Alkatrész + Gyártók Olajszűrő VALEO
Alkatrész + Autógyártó Gyújtógyertya PEUGEOT
Alkatrész + cikkszám Törlőlapát 567815
cikkszám 3 397 118 903
cikkszám + Gyártók AFL6543E/C02 CHAMPION
OEN 3B0998002B
OEN + Gyártók 9976289019A BOSCH
loader Kérjük, várjon...