1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg PEUGEOT 2008 gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Peugeot 2008

A Peugeot 2008 crossover gyártása 2013-ban kezdődött és a mai napig tart. Az autók Franciaországban, Kínában és Brazíliában készülnek.

A Peugeot 2008 születésének története

A modell megjelenését négy különböző koncepcióautó bemutatása előzte meg: a HR1 modellé Párizsban (2010), az SXC modellé Shanghai-ban (2011), az Urban Crossover autóé Pekingben (2012), és a Peugeot 2008 koncepcióautóé a Párizsi Autószalonon (2012). A sorozatgyártású modell bemutatóját 2013 tavaszán Genfben tartották.

A gépkocsi alapjául a Peugeot 208 modell szolgált. A forgalmazás első évében a modell számos neves díjat nyert el: a Union of Italian Automobile Journalists (Olasz Autós Újságírók Egyesülete) az év autójának választotta, a Continental Irish Car a legjobb autónak járó címet ítélte a modellnek, ami Lengyelországban elnyerte az „Aranykerék” díjat is.

A Peugeot 2008 autók fő jellemzője a külsejük volt: a lökhárítók lekerekített sarkai, a keskenyebb fényszórók, a hosszanti tetőcsomagtartó, és a külső visszapillantó tükrök fekete kerete. A hűtőrácsot két részre osztották: a felső részt krómozott volt, az alsó részen pedig stílusos nyílásokban a ködlámpák kaptak helyet.

A gyár az autóba Grip Control kipörgésgátló rendszert épített, ami az ESP modul letiltását tette lehetővé, illetve speciális módokat tartalmazott a különböző útfelületeken való haladáshoz.

Szervokormány, kiváló minőségű audiorendszer, textil üléskárpit kerültek az alapfelszereltségbe. Nagyon sok különleges tartó és zseb volt kisebb tárgyak tárolására az utastérben. Szükség esetén a lehajtható hátsó ülésekkel csaknem 3-szorosára lehet növelni a csomagteret (360-ról 1172 literre).

Kiegészítésként panoráma tetőablak is rendelhető volt az autóra, csakúgy, mint autós multimédia rendszer érintőképernyővel, kétzónás klímarendszer, navigációs rendszer, valamint a kormánykerék és az ülések bőrkárpitozása.

A gyárnak sikerült környezetvédelmi szempontból is jó modellt építenie - a Peugeot 2008 motorok megfelelnek az Euro 5 környezetvédelmi szabványoknak. A dízelhajtású verziók motorjait intelligens „stop-start” rendszerrel szerelték fel, ami a motor működési idejét rövidíti le, ha az nem áll terhelés alatt.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész Termosztát
Alkatrész + Gyártók Termosztát FACET
Alkatrész + Autógyártó Termosztát RENAULT MEGANE
Alkatrész + cikkszám Termosztát 7.8322S
cikkszám 580 322
cikkszám + Gyártók TH23383G1 GATES
OEN 2120000QAA
OEN + Gyártók 4408334 KW
loader Kérjük, várjon...