1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg FORD ECOSPORT gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Ford EcoSport

A Ford EcoSport egy crossover, melyet 2003-tól napjainkig gyártanak. Az autót kezdetben a brazil Kamasari üzemben gyártották, de az összeszerelése világszerte zajlott. Napjainkig két generációt és két átalakítást élt meg a modell.

Ford EcoSport I. generáció

Ezt a crossovert az amerikai Ford cég kifejezetten Brazília, Mexikó és Argentína piacára szánta. Az európai Ford Fusion alapján tervezték, és úgy alakították át, hogy a magas páratartalmú éghajlaton is megfelelő legyen. Az autót a Ford B3 padlólemezre építették. Az első generáció sorozatgyártása 2003-ban kezdődött meg, ez lett Dél-Amerikában az egyik legsikeresebb és legelterjedtebb autó.

A Ford Eco Sport külső dizájnja nagyon stílusos volt: a nagy fényszórók vizuálisan az ál-hűtőrácshoz kapcsolódtak, az első lökhárítót erős műanyag perem védte, az oldalsó ajtókat stílusos fekete díszcsík díszítette.

Ford EcoSport I. generáció átalakítás

2007-ban volt a modell átalakítása, mely során az első és hátsó fényszórók formáját, a két lökhárítót cserélték, valamint az utasteret alakították át. A belső változások a műszerfalat és a kárpitozást érintették.

A tervezők célja az volt, hogy az EcoSport hasonló legyen a Ford Fiesta-hoz, ami Amerikában is népszerű volt. 2012-ig 700.000 darab készült.

Ford EcoSport II. generáció

A második generációs Ford EcoSport bemutatójára 2012-ben, a New Delhi Autószalonon került sor. A modell összeszerelését hónapokkal később kezdeték meg Brazíliában, Indiában, Kínában, Oroszországban, Thaiföldön és Vietnámban. Ezzel egyidőben a négykerék-meghajtású verziót is bevezették, de csak Brazíliában, a többi modell elsőkerék-meghajtású maradt.

Az autóban benne volt a Ford SYNC információs és szórakoztató rendszer, a blokkolásgátló fékrendszer (ABS), az elektronikus menetstabilizációs rendszer (ESP), ezenkívül parkoló-asszisztens és követési távolságot figyelő rendszer. Emellett a felfüggesztést a lehető legnagyobb mértékben megerősítették, és fejlesztették a rendszert, ami a motor túlmelegedésének megakadályozására szolgál. A motorok teljesítményét is növelték, ugyanakkor súlyuk és méretük csökkent.

A második generációs európai piacra szánt Ford EcoSport modellt 2013-ban, Barcelonában mutatták be. Az autó forgalmazása 2014-ben kezdődött meg.

Ford EcoSport II. generáció átalakítás

2014-ben apróbb átalakításokat hajtottak végre a modellen, a külső dizájn módosították, és levették a pótkereket a hátsó ajtóról. A modell egyéb jellemzői és műszaki tulajdonságai nem változtak.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész érzékelő, hűtőfolydék hőmérséklet
Alkatrész + Gyártók érzékelő, hűtőfolydék hőmérséklet HELLA
Alkatrész + Autógyártó érzékelő, hűtőfolydék hőmérséklet FORD GALAXY
Alkatrész + cikkszám érzékelő, hűtőfolydék hőmérséklet 6PT 009 107-241
cikkszám 833C0063
cikkszám + Gyártók 833C0013 RIDEX
OEN 1669949
OEN + Gyártók 251919501A RIDEX
loader Kérjük, várjon...