1.000.000 autóalkatrész - találja meg az autójához megfelelő alkatrészt Példa

0 TÉTEL
#
Az Ön kosara üres
0,00 HUF

Ne feledkezzen meg FORD COURIER gépkocsija rendszeres karbantartásáról, és a szükséges csere intervallumokról.

Ford Courier

Ford Courier névvel a Ford gyár különböző időkben különböző kategóriába tartozó autókat gyártott az európai, az észek- és dél-amerikai, valamint a dél-ázsiai, az ázsiai, az ausztrál és óceániai piacokra. Ford Courier nevet egy furgon modellhez 1952-ben használták először. Ez az autó nagymértékben eltért attól a Ford Courier modelltől, melyet 1991 és 2002 között gyártottak a németországi Kölnben.

Ford Courier I. generáció

A Ford Courier első generációját 1991 és 1996 között gyártották. Az autót a Ford Fiesta alapján tervezték, sok külső elemet, elsősorban az első lökhárító kialakítását, és az utasteret vették át a Fiesta modelltől. A Ford Courier furgon, kombi és pickup karosszériával volt elérhető.

A felszereltséget nem lehetett lenyűgözőnek nevezni: két légzsák, hidraulikus szervokormány, felső csomagtér, egyszerű audiorendszer, és szövet kárpitozás az utastérben. A csomagteret az utastértől fémrács választotta el, ami a meleget nem csupán a csomagtérbe, de az egész autóba beengedte.

Ford Courier II. generáció

A második generációs Ford Courier modellt 1996-ban mutatta be a cég. A gyártó gondoskodott arról, hogy a modell biztonságos legyen: blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és elektromos fékerőelosztó (EBD) rendszer került az autóba, megerősítették a karosszériát és az ajtókat, valamint biztonsági öv előfeszítők, valamint vezető- és utasoldali légzsákok kerültek az opciók közé. A karosszéria egyszerű vonalai, a kerek fényszórók, a felújított műszerfal és a hátsó lökhárító modern külalakot adtak a második generációs autónak. A Ford Courier II gépkocsikat 1999-ig gyártották.

Ford Courier II. generáció átalakítás

1999-ban a második generációs Ford Courier modellt átalakították. A külső dizájnt is felújították: a fényszórók alakja, a motorháztető és a hűtőrács került cserére. Az utastér kárpitozásához drágább és minőségibb anyagokat használtak. 2002-ben az autók európai gyártását befejezték.

A Ford Courier a világ különböző országainak piacán

A Ford Courier története nagyon gazdag. Az autót először furgon karosszériával 1952-től 1957-ig gyártották. Ezután 1972-től Ausztráliában, Új-Zélandon és az USA-ban ezen a néven egy kis pickupot forgalmaztak. Egy 1982 született döntés értelmében leállították az autó amerikai piacon való forgalmazását. Más országokban 2006-ig folyt a gyártása.

1998-ban a negyedik generációs Ford Fiesta bemutatásával együtt kezdték meg a Ford Courier pickup karosszériával való gyártását Brazíliában. A Dél Afrikai Köztársaságban ezt a modellt Ford Bantam néven gyártották. A Ford Courier pickup Mazda B2200 néven ismert.

Vásároljon AKCIÓS árakon, használja ki különleges ajánlatainkat - TecDoc Inside

Az itt bemutatott adatokat, különösen az egész adatbázist, nem szabad másolni. Az adatokat vagy a teljes adatbázist a TecDoc előzetes beleegyezése nélkül tilos reprodukálni, terjeszteni és/vagy ezt harmadik félnek lehetővé tenni. A fentiek be nem tartása a szerzői jog megsértése, amely bírósági eljárást von maga után.

Nemzetközi ügyfélszolgálat

Magyarország ügyfélszolgálat[email protected]Autodoc.hu — Hotline és vevőszolgálat

© 2019 www.autodoc.hu: AUTODOC online áruház

Új, leegyszerűsített keresőnkkel könnyebben megtalálja a megfelelő alkatrészt. Keressen alkatrészeket.

Kérés típusa Példa
Alkatrész tömítéskészlet, szelepfedél
Alkatrész + Gyártók tömítéskészlet, szelepfedél ELRING
Alkatrész + Autógyártó tömítéskészlet, szelepfedél LANCIA
Alkatrész + cikkszám tömítéskészlet, szelepfedél N233
cikkszám 8GP 003 594-121
cikkszám + Gyártók 258-830 ELRING
OEN 0002481V002L044
OEN + Gyártók 01562 ELRING
loader Kérjük, várjon...